Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier
Another Kind Of ...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Buster Oregon Mo...
Buster Oregon Mortensen billede

Jungle Cruise
Free Guy
Marco Effekten


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Thumb Wars – The Phantom Cuticle (DVD)

13. oktober 2002 af Jesper Rosenberg Antonsen

4 stjerner Skriv en kommentar

Thumb Wars – The Phantom Cuticle (DVD) billede

Star Wars udsat for tommelfingre ? Ja, det lyder underligt, men det er faktisk hvad der sker i denne kortfilm, hvor tommelfingre spiller alle hovedrollerne.

Star Wars er ikke lavet forgæves. Her har vi at gøre med en parodi på filmen, hvor alle rollerne spilles af tommelfingre. Det er historien om Loke Groundrunner og Princess Bunhead’s kamp mod Black Helmut Man. Alle der har set de oprindelige Star Wars film vil elske denne parodi.

Vi kommer gennem mange episoder i filmen hvor man uden problemer kan genkalde scenen fra de oprindelige Star Wars film. Man kan se dem for sit øje, mens der på skærmen er et par tommelfingre der bringer scenen til live igen.

Navnene er endnu et genkendelses-punkt, hvor navne som Oobedoob Scobydoob Benubi erstatter det mere kendte Obi-Wan Kenobi. Selv ansigtsudtrykkene har man formået at lave på tommelfingrene – selvfølgelig ved hjælp af computergrafik, men alligevel.

Det er en ualmindelig morsom kortfilm, lavet af manden bag The Nutty Professor, Ace Ventura og Patch Adams, nemlig Steve Oedekerk, som også selv ligger stemme til Loke Groundrunner. Han har formået at genskabe Star Wars universet perfekt, og selv diverse rumskibe er med i en finger-udgave.

Det er helt fantastisk at se hvor meget der er lagt i denne film. Jeg blev meget overrasket over de mange special effects man har brugt på en 29-minutters kortfilm. Jeg havde også frygtet at det ville blive plat at se en masse tommelfingre med computeranimerede munde rende rundt og lege Star Wars, men det var det overhovedet ikke.

Thumb Wars er en god gang underholdning – selvfølgelig skal man ikke tage det for mere end det er, men kan man det vil man ikke blive snydt med denne DVD.

DVD Ekstramateriale:

Denne udgivelse kommer med lidt ekstramateriale i form af et interview med Gabba the Butt. Egentlig et ret morsomt indslag, men holdet bag synes åbenbart også det er sjovt, for man kan høre dem grine under interviewet, og det synes jeg er en skam.

Så er der biografier af alle medvirkende Thumbs – ganske morsom læsning – ligesom de mange story boards billeder er interessante at se.

Der er trailers for de andre film i Thumbs-serien: Bat Thumb, Frankenthumb, Blair Thumb Project, Thumbtanic og God Thumb.

Slutteligt er der et kommentator-spor med Steve Oedekerk og Paul Marshal.

Alt i alt et acceptabelt ekstramateriale, som jeg vil give 3 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af BMG.

Titel: Thumb Wars – The Phantom Cuticle
Original Titel: Thumb Wars – The Phantom Cuticle
Premieredato: 23. september 2002
Instruktør: Steve Oedekerk
Skuespillere: Steve Oedekerk, Andrea Fears, Ross Schaefer, Rob Paulsen, Paul Greenberg, Jim Jackman, Mark DeCarlo, Jim Hope
Spilletid: 29 min.
Selskab: Aviva International, Image Entertainment, 1999
Genre: Humor
Link: http://www.thumb.com/thumbwars/

banner
Overskrift Højre Block
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...