Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Transformers: Dark Of The Moon (4K Ultra HD)

11. december 2017 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Transformers: Dark Of The Moon (4K Ultra HD) billede

Sidste Bay-film med et kærligt vink til det ultimative drengelegetøj...

Nu er tredje film om legetøjsfigurerne fra Hasbro ankommet i en lækker 4K Ultra HD-udgave. Transformers: Dark Of The Moon er titlen og foregår 3 år senere end Revenge Of The Fallen. De gode Autobots og de onde Decepticons kæmper stadig med Jorden som kampscene, og så alligevel med en afstikker til Jordens måne, hvor magtfuld teknologi fra robotternes verden er styrtet ned. Igen spiller Shia LaBeouf en stor rolle som Sam Witwicky, som nu er udstyret med en ny kæreste, der bliver en form for gidsel i hele miseren. Hjælp er der dog i form af en gruppe soldater ledt af Lennox (Josh Duhamel), som kaster sig ind i kampen på Autobots’ side.

Med Michael Bay bag roret er der atter garanti for bulder og brag, for det er ikke for ingenting at han både kærligt og kynisk kaldes ”Bayhem”. Der er ikke grænser for hvor mange eksplosioner og actionsekvenser han kan stoppe ind i én og samme film. Det virker ofte som om det går forud for manuskriptet, som således kommer i anden række. Man kan derfor ofte sige at man virkelig imponeres over Bays visuelle udtryk og visioner, men sådan helt igennem underholdt og revet med er man sjældent. Mønstret er endog meget udpræget i Transformers-franchisen. Jo længere hen i serien vi kommer, jo mere sjusket bliver handlingen og persongalleriet. Her halvvejs (film 3 ud af 5) er vi nu heller ikke i nærheden af den første films friskhed, humor og spænding. Det er langt hen ad vejen vores figurer der holder sammen på det hele, selvom deres eventyr begynder at miste momentum.

Dark Of The Moon bliver på visse punkter lige søgt nok, men reddes på sin vis af etablerede skuespilskræfter som John Malkovich, Frances McDormand og John Turturros tilbagevendende rolle. Filmen her er den sidste Bay-produktion der hæver sig over middel, og det blev samtidig også et farvel til Sam Witwicky som gennemgående hovedrolle. Herefter gik det kun én vej med Mark Wahlbergs karakter, som underminerede serien med trivialiteter og mangel på nerve. Man kan dog stadig i Dark Of The Moon glædes over de ufatteligt lækre effekter, når robotterne skifter fra væsen til køretøj. Det er et studie i perfektion, og et vidunder af detaljerigdom, som levendegør alle drenges favoritlegetøj for godt 30 år siden.

Som Transformers-fan tildeles denne udgivelse 4 stjerner. En film af denne kaliber – og her tænker jeg visuelt og grafisk – kommer virkelig til sin ret via de lysere, livligere og dybere farver som HDR sørger for. Transformers – Dark Of The Moon er fin action, men også sidste skud i bøssen, inden franchisen blev behandlet for letkøbt og overdimensioneret.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount.

Titel: Transformers: Dark Of The Moon (4K Ultra HD)
Original Titel: Transformers: Dark Of The Moon (4K Ultra HD)
Premieredato: 14. november 2017
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Shia LaBeouf, Josh Duhamel, John Turturro, Frances McDormand, John Malkovich, Tyrese Gibson, Patrick Dempsey, Ken Jeong, Rosie Huntington-Whiteley, Alan Tudyk, Kevin Dunn, Julie White, Peter Cullen, Hugo Weaving, Leonard Nimoy
Spilletid: 154 min.
Selskab: Paramount Pictures, Di Bonaventura Pictures, 2011
Genre: Action
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...