Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Vanskabte Land
Vanskabte Land billede

Emily
Black Panther: W...
Alle For Fire
Hvidstengruppen ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

White Chicks (DVD)

11. april 2005 af Natasja Engholm Jensen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

White Chicks (DVD)  billede

Der er måske lavet dårligere film. Måske har jeg bare været så heldig at gå langt uden om dem. White Chicks topper under alle omstændigheder listen af plat og pinlig amerikansk underholdning…

Da FBI har mistanke om, at nogen vil kidnappe de to forkælede overklassetøser Brittany og Tiffany Wilson, bliver brødrene og FBI-agenterne Kevin (Shawn Wayans) og Marcus (Marlon Wayans) Copeland sat på sagen. Og de to brødre vælger at løse opgaven på alt andet end traditionel manér. Agenterne skal eskortere tøserne fra lufthavnen til et gallaarrangement, men undervejs er de ude for et mindre biluheld. Pigerne får nogle yderst minimale skrammer, men er overbeviste om, at de ikke kan vise sig uden for en dør. Derfor får den ene af Copelandbrødrene den idé, at de skal klæde sig ud som de to søstre…og det fører til nogle yderst komplicerede situationer. Det er nemlig ikke helt let at skulle opføre sig som et feminint, blond overklasseløg, når man er vant til at være en sort, maskulin FBI-agent, der slår nogle yderst propre næver. Og udover det skal de to agenter håndtere Wilson-tøsernes hysteriske og mindre intelligente veninder, en mildest talt stor neger, der forelsker sig i den ene af ”søstrene”, en mistænksom kone og en kvindelig journalist, som Kevin har et godt øje til.

Filmen byder på enkelte situationer, hvor man til nød kan trække på smilebåndet. Men endnu hyppigere forekommer de tidspunkter, hvor man desperat forsøger at rette tæerne ud, mens man gemmer hovedet under dynen. Denne film er simpelthen en af de platteste film, jeg har set. Handlingen er tynd og klichépræget, og forsøger på ærkeamerikansk vis at pådutte os en skrækkelig slimet morale i slutningen. Replikkerne er sjældent morsomme, og de to Waynes-brothers leverer middelmådige skuespilspræstationer.
Jeg vil til hver en tid anbefale seerne at bruge deres tid på noget bedre end denne film. Og det burde bestemt ikke være svært at finde på!

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: White Chicks
Original Titel: White Chicks
Premieredato: 29. marts 2005
Instruktør: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Jaime King, Frankie Faison
Spilletid: 108 min.
Selskab: Wayans Bros. Entertainment/Gone North Productions, FC/Fox, 2004
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Crimes Of The Fu...
Vanskabte Land
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She SaidKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...