Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Winter's Tale

23. juli 2014 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Winter's Tale billede

To timers usammenhængende rod...

At Colin Farrell (Miami Vice, Phone Booth) spiller en mand der er forelsket i en dødeligt syg kvinde, som han er parat til at gøre hvad som helst for at holde i live, ja det giver ganske god mening. Det kunne lyde som en rørende kærlighedsfilm, uden dog nok at sprænge rammerne for hvad man tidligere har kunnet opleve i filmhistorien. Men så er det at vi skal forholde os til en dæmonisk Russell Crowe (Les Miserables, Gladiator), en mystik hest med vinger og en masse spring frem og tilbage mellem forskellige tidsaldre og det bliver saftsusemig snørklet.

Hvis du synes at film som Cloud Atlas og Tree Of Life var weird, så vil du formentlig stå af på Winter's Tale. Hvad der har fået navne som de to førnævnte, samt Jennifer Connelly, Graham Greene, William Hurt og en ikke-krediteret Will Smith til at deltage, er blandt universets største gåder.

Winter's Tale er en historie skabt af Akiva Goldsman, som også har produceret og instrueret. Goldsman spår jeg nu ikke til at få den store instruktør-karriere, hvis man alene holder Winter's Tale op som rettesnor. Det er nok bedst at han holder sig til produktionen, for det er ikke så få kendte titler han har lagt navn til (bl.a. Paranormal Activity, I Am Legend, Lone Survivor og Hancock). Winter's Tale er for mig et usammenhængende værk, som jeg endnu ikke har fået til at give mening. Om det så er sommerens stikkende sol, som er årsagen eller om Goldsman er kommet til at blande 10 manuskripter sammen i sin stak, skal jeg lade være usagt.

Det er umådeligt svært at give denne film de helt store anbefalinger, ud over at den er ganske flot i sin fremtoning. Det er lige fra nævekampe til hesteflugt via dansescener, men at pærevællingen i sidste ende bare ikke rigtig giver mening, er naturligvis den helt store hæmsko. Man skal være gjort at et særligt stof, hvis man gennem de små 2 timer kan holde fokus på filmens fremdrift, samt holde styr på hvorfor noget skete lige her og der.

Du skal vælge Winter's Tale, hvis du gerne vil prøve at give dig selv en udfordring. Mit råd er dog så at starte med at se bonus materialet, hvor man trods alt får løst et enkelt mysterium og opklaret et enkelt spørgsmål eller to. Men nogen helhedsoplevelse, bliver Winter's Tale altså aldrig.

Bonus materialet består af en række ekstra scener og et kik bag kulisserne på karakterne – både de gode og onde, samt lidt info om hvorfor filmen skulle være en tidløs kærlighedsfortælling.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Bros..

Titel: Winter's Tale
Original Titel: Winter's Tale
Premieredato: 24. juni 2014
Instruktør: Akiva Goldsman
Skuespillere: Colin Farrell, Russell Crowe, Graham Greene, Jennifer Connelly, William Hurt, Eva Marie Saint, Jessica Brown Findlay
Spilletid: 117 min.
Selskab: Village Roadshow Pictures, Weed Road, 2014
Genre: Drama , Romantik
banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...