Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

X-Men 2

30. april 2003 af Diana Monica Szatanik

6 stjerner Skriv en kommentar

X-Men 2 billede

De er mutanter, med ekstraordinære krafter. De lever i en verden, hvor de hades og er fordømt. Da nogen åbenbart vil slå alle mutanter ihjel, står de onde & de gode sammen mod en fælles fjende

En af årets mest ventede film er over os, nemlig X-Men 2. Den her gang er det bare større og bedre.

Wolverine (Hugh Jackman) forsøger stadig at finde ud hvem han er og hvor han kommer fra.
I søgen efter svar som er forgæves vender han tilbage til Xaviers (Patrick Stewart) trygge omgivelser.

Men selv om Magneto (Ian McKellen) er blevet sat bag lås og slå i en fængselscelle lavet af plastik, kan Xavier ikke være tryg.
En gammel bekendt ønsker alle mutanter udryddet, for at tage hævn for det der skete mange år siden.

De fire legendariske x-men; Wolverine, Cyclops (James Marsden), Dr. Jean Grey (Famke Janssen) og Storm (Halle Berry) bliver sat på opgaven for at finde ud hvem det er der prøver at slå præsidenten ihjel - men mest af alt, finde ud af hvem der vil udrydde mutanterne!
I deres søgen efter svar finder de Kurt Wagner også kaldet Nightcrawler (Alan Cumming), han har evnen til at teleportere sig selv.

Xaviers skole for mutanter bliver pludselig indvaderet af militær folk, og netop som Wolverine er ved at lære sandheden om sig selv bliver han forhindret, da Iceman (Shawn Ashmore) redder ham fra hvad der kunne ha’ endt med døden.

Professor X også kaldet Xavier, bliver taget til fange af hans bekendt og pludselig står ansvaret hos Wolverine og de andre.
Men hvordan kan det hele se lyst ud når en prøver at kopier celebro og benytte den til alt andet end godt?

(Celebro er en maskine der forbinder Professor X med alle mutanter i verden. Her kan han give dem styrke eller slå dem ihjel... Det samme gælder med menneskerne!)

X-Men 2 overgår alle forventninger! Desværre skal man have lidt kendskab (i hvert fald have set 1'eren), før alt giver mening.

Jeg har selv indtil for få uger siden ikke skænket X-Men en tanke, indtil jeg så den sammen med nogle venner. Dette univers er lige så gribende som LOTR, SW og HP.
Man bliver fanget og føler sig som et med filmens skuespillere.
X-Men 2 overgår 1’eren. Instruktør Bryan Singer har i et interview sagt at vi ikke skal se på X-Men 2 som en sequel, men som en fortsættelse på et stort eventyr. Og det formår han at gøre ret godt.

I X-Men 2 stifter vi bekendtskab med Nightcrawler, en ny mutant. Jeg må ærligt indrømme at Nightcrawler ligger på min top 3 liste over ynglings mutanter. Alan Cumming som spiller Nightcrawler, gør det overbevisende med sin tyske dialekt.

Det er utrolig så overbevisende skuespillerne er. Især Hugh Jackman spiller utrolig godt. Hans attitude og selvsikkerhed, gør ham perfekt til rollen som Wolverine.

Især de unge skuespillere har talent. Vi ser meget til Iceman, Pyro og Rouge i filmen og de kan ikke blive rost nok.

Halle Berry, Famke Janssen har vist at der egentlig er mere end et godt udseende hos dem. Jeg synes personligt at de klare det ret godt.
Det er girlpower så det batter!

For at give dig, som læser, bedre indblik i X-Men verdenen har jeg valgt at skrive lidt om hvad der forskellige kan. Sådan at selv en ny på området kan følge med.

Wolverine/Logan (Hugh Jackman): Han er en enspænder og en jager. Han har skarpe sanser som et dyr og er udstyret med knivskarpe klør lavet af adamantium.

Professor X/ Charles Xavier (Patrick Stewart): En af de klogeste mutanter på Jorden. Han har evnen til at telepatere. Han kan altså læse andres tanker og endda kontrollere deres tale.

Magbeto/ Eric Lesherr (Ian McKellen): En af verdens mest magtfulde mutanter. Han kontrollere Jodens magnetfeldter og alle former for metal.

Storm/Orora Munroes (Halle Berry): Hun har evnen til at kontrollere vejret. Med sine øjne får hun det dejligste sommervejr til at blive den værste orkan.

Dr. Jean Grey (Famke Janssen): Hun har evnen til at flytte ting med tankens kraft (telekinese). Hun har også evnen til at høre andre tanker (telepatiske).

Cyclops/Scott Summers (James Marsden): Hans øjne kan affyre ødelæggende laserstråler. Han et visir af rubiner for ikke at skulle ødelægge alt med hans øjne.

Mystique/Raven Darkholme(Rebecca Romjin-Stamos): Hun har evnen til at ændre udseende og stemme. Normalt har hun blå hud med skæl som et krybdyr. Mystique arbejder for Magneto, som er en af de onde.

Rogue (Anna Paquin): Rogue suger alle krafter, psyko og hukommelse ud af dem hun rører. Hun bærer derfor handsker hele tiden.

Nightcrawler/ Kurt Wagner (Alan Cumming): Han har evnen til at teleportere sig. Altså tænke sig fra det ene sted til det andet.

Iceman/Boddy Drake (Shawn Ashmore): Han har evnen til at fryse alt til is. Han går stærkt ind for et fredeligt bånd ml. mennesker og mutanter.

Pyro/John Allerdyce (Aaron Standford): Han har evnen til at manipulere ild, men kan ikke selv frembringe den. Han går også på Xaviers skole, men slutter sig til Magneto.

Titel: X-Men 2
Original Titel: X-Men 2
Premieredato: 30. april 2003
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Ian McKellen, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Halle Berry, Famke Janssen, Alan Cumming, Anna Paquin, Aaron Standford, Shawn Ashmore
Spilletid: 130 min.
Selskab: Twentieth Century Fox , 2003
Genre: Sci-Fi
Link: http://www.x-men-the-movie.com/
Nightcrawler
Nightcrawler
Magneto og en stakkels politibetjent med lidt for meget jern i blodet :o)
Magneto og en stakkels politibetjent med lidt for meget jern i blodet :o)
Wolverine...
Wolverine...


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...