Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

X-Men: Apocalypse

19. maj 2016 af Michelle Luna Bordig

4 stjerner Skriv en kommentar

X-Men: Apocalypse billede

Instruktør Bryan Singer skabte en vild og dragene verden i den forrige film, som X-Men: Apocalypse ikke kan hamle op med.

I X-Men: Apocalypse befinder vi os i 1983, hvor den udødelige mutant Apocalyse (Oscar Isaac), vågner op efter at havde været begravet i årtusinder. Før Apocalypse blev begravet, så verden mutanter som Guder, og de blev behandlet derefter. Dette er ikke tilfældet i 1983, og Apocalypse vil derfor udslette menneskeheden og dens regler.

Apocalypse samler et stærkt hold af mutanter, som skal hjælpe ham. Inklusiv Magneto (Michael Fassbender) som ellers havde forladt den mørke side og slået sig ned i Polen med kone og barn. På den modsatte side har vi selvfølgelig Professor X (James McAvoy) med sit hold af X-Men, som er klar til det helt store opgør. Så på den front er alt som det plejer at være. Mystique (Jennifer Lawrence) har dog svært ved at finde sig til rette i sin nye rolle som heltinde, efter at hun reddede præsidenten i X-Men: Days of Future Past.

Karakterne og skuespillerne er de samme som i X-Men: Days of Future Past, dog får vi et gensyn med Agent Moira MacTaggert (Rose Byrne) fra X-Men: First Class. Desværre ser vi meget lidt til Wolverine (Hugh Jackman), som ellers plejer at være en af hovedkarakterne. Men castet formår dog stadig at være fyldt med talent og gode præstationer. Der er også blevet tilføjet nogle nye skuespillere til rulleteksterne, blandt andet Oscar Isaac som Apocalypse, hvilket styrker det i forvejen flotte ensemble. Men der er så mange forskellige karaktere, man skal forholde sig til, at man nemt kan komme til at glemme nogle af dem.

Filmen er instrueret af Bryan Singer, som også har instrueret den forrige X-Men film, samt X-Men et og to fra starten af 00’erne. X-Men: Apocalypse er actionfyldt, smuk og interessant, men den når ikke op på samme niveau som X-Men: Days of Future Past. Når det så er sagt, var jeg da godt underholdt, omend en smule skuffet. Dog vinder filmen nogle point på sine flotte visuelle effekter, som udspiller sig i alle 142 minutter.

Titel: X-Men: Apocalypse
Original Titel: X-Men: Apocalypse
Premieredato: 19. maj 2016
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Evan Peters, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Olivia Munn, Oscar Isaac
Spilletid: 142 min.
Selskab: 20th Century Fox, 2016
Genre: Action , Adventure
Link: http://www.foxmovies.com/mobile/movies/x-men-apocalypse
banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...