Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

X-Men: Destiny

2. november 2011 af Nikolaj Sonqvist

1 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

X-Men: Destiny billede

Et skridt tilbage i udviklingen

X-men – Destiny er bygget på Marvel Comics X-men tegneserie og udvider universet yderligere end de tre X-men film samt spin-off Volverine har formået. Spillets historie er såmænt også skrevet af X-Men: Legacy tegneserieforfatteren, så der burde ligge til god grund for et velskrevet spille-univers.
Personligt havde jeg ikke de store forhåbninger til spillet, men var lidt nysgerrig efter resultatet, da tegneseriens, filmene og de andre X-Men spils univers byder på kreative og nuanceret udfoldelser i spilleuniverset.
Spillet er dog en stor skuffelse!
Grafikken er egentlig ganske tilforladelig, men desværre virker det alligevel lidt som om, at spiludvilkerne har sprunget over hvor gærdet er lavest og bare har kopieret omgivelserne i spillet til uendelighed. Dertil er lyd effekterne i spillet tamme og minder om gamle tegnefilm med et sparsomt lydtrack kun til at supplere billederne med det mest nødvendige.
Dialogerne i spillet er vigtige for, at forstå helheden i historien og hvad ens mission er som spiller, men disse er simpelthen så tamt sat op. Når man møder en anden X-Men popper der en akavet dialogboks op, hvor man så kan gå ind og vælge det, man vil sige eller spørge om. Det minder til dels om noget fra de gode gamle Amiga 500 dage.
Der er ingen danske undertekster til spillet og da det er her man får de relevante oplysninger, træder spillet sig selv over fødderne. For ”X-Men – Destiny” ville have været perfekt til spillere mellem 8 – 12 år, da det spillets primære formål er, at trykke på enten slå eller hop knappen, som I de fleste børnespil. Der er nemlig ikke de store udfordringer, puslespil eller lignende i spillets univers.
Det eneste positive ved spillet er, at man bliver bekendt med nogle X-Men karaktere fra det store Marvel univers, man måske ikke kendte fra filmene. Så her burde man nok hellere købe et tegneseriehæfte med X-men end at bruge penge på PS3 spillet!

Titel: X-Men: Destiny
Original Titel: X-Men: Destiny
Premieredato: 2. november 2011
Genre: Action
Link: http://www.herohq.com/xmendestiny/


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...