Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kollision
Kollision billede

Jojo Rabbit
Knives Out - Var...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

2307: Winter's Dream

20. maj 2018 af Ronnie Bisgaard Mortensen

1 stjerner Skriv en kommentar

2307: Winter's Dream billede

Noget af det mest jammerlige sci-fi jeg til dato har set.

Kræver det et højt budget for at skabe en troværdig og god sci-fi-film? Det behøves det ikke nødvendigvis. Hvis historien er interessant og relevant nok, så burde et lavt budget ikke være nogen hindring. 2307: Winter’s Dream har dog både et lavt budget, et elendigt manuskript og jammerlige skuespilpræstationer, og dermed fremstår den som en af de dårligste sci-fi-film, jeg nogensinde har set. Det er halvanden times spild af liv.

I året 2307 (deraf filmens titel) har en ny istid fuldstændig ødelagt civilisationen, som vi kender den. De tilbageværende mennesker lever under jorden langt væk fra kulden. Det viser sig dog, at der ude i kulden lever nogle mennesker der af en eller anden grund forsøger at rokke ved styret under jorden og derfor bliver den fængslede soldat Bishop (Paul Sidhu) sammen med et hold af soldater sendt ud i ødemarken for at bekæmpe disse rebeller.

God sci-fi har ofte en agenda med at fortælle om en fremtidig verden og civilisation. Det handler ofte om samfundskritik og etiske problemstillinger, men i 2307: Winter’s Dream er sci-fi-delen blot et redskab til at skabe det miljø, hvori handlingen skal udspille sig. Faktisk er sci-fi-delen så overfladisk fremstillet, at den føles ligegyldig. Hvorfor vores verden er blevet som den er i filmen fremstilles uden betydning, og dermed bruger man slet ikke denne del af genren til noget som helst. I stedet spises man af med et landskab og miljøskildring, der stinker langt væk af et lavt budget.

Læg der oven i nogle af de dårligste skuespilpræstationer jeg nogensinde har set, og du har en helt igennem elendig film. Det er svært at tage seriøst når et hold soldater, der sendes ud på en vigtig mission, lige fra starten af opfører sig fuldstændig uprofessionelt og ulogisk blot for at det kan skabe nogle kedelige actionscener og nogle interne magtkampe. Ud over det så skal man høre på Bishops irriterende voice-over igennem hele filmen, der overforklarer alting. Hans stemme er så monoton og blottet for indlevelse, at det føles som oplæsning.

2307: Winter’s Dream har fra mit perspektiv ikke nogle lyspunkter og kan dermed ikke anbefales. Dårligt skuespil, kedelig og uinteressant handling og samtidig et visuelt udtryk der bare klinger af b-film. 1 stjerne er mere end rigeligt!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sandrew Metronome.

Titel: 2307: Winter's Dream
Original Titel: 2307: Winter's Dream
Premieredato: 23. oktober 2017
Instruktør: Joey Curtis
Skuespillere: Paul Sidhu, Branden Coles, Arielle Holmes
Spilletid: 101 min.
Selskab: ULTRAMEDIA, Sandrew Metronome, 2016
Genre: Sci-Fi


banner
Overskrift Højre Block
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at DannemoraKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...