Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Dronninggambit
Dronninggambit billede

Far Til Fire & V...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

7 Mummies

22. maj 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

1 stjerner Skriv en kommentar

7 Mummies billede

Et billigt rip-off af From Dusk Till Dawn!

Nogle gange produceres der noget bras af værste skuffe. 7 Mummies befinder sig i denne kategori, men alligevel er der noget over den, der adskiller sig fra andre low budget horror-flicks. Det er det værste der er lavet!

Den første tanke, der falder én ind, når man ser 7 Mummies er ”åh nej, ikke endnu en dårligt produceret b-film splatter”. Skuffelsen er størst, når man finder ud af, at intet overhovedet har nogen pointe og at historien – hvis man virkelig skal være flink – mest af alt er et rip off af From Dusk Till Dawn. Man kunne passende kalde 7 Mummies ”From Fusk Till Dawn.”.

Historien er kort fortalt: 6 straffefanger slipper fri under transport. På deres flugt i ørkenen støder de på en skør indianer (spillet af Danny Trejo), som fortæller dem en gammel historie om 7 Jesuitpræster der i over 400 år har vogtet over grænseløse mængder guld. Guldet findes stadigvæk i en lille spøgelsesby kort derfra. Fangerne kan nu vælge at lede efter guldet eller at gå den anden vej ind over grænsen til Mexico. Ingen tænker sig om 2 gange. De forsøger sig med at lede efter guldet. En beslutning, der skal komme til at koste dyrt.

Det hele er som revet ud af den blå luft. Vi får intet af vide om straffefangerne og hvem de er – og hvor de er på vej hen. Der forsøges åbenlyst at blive spundet gulv over samme tema som der blev brugt i From Dusk Till Dawn 1-3, men udfaldet er desværre uheldigt. Effekterne og hvad der er et forsøg på at skabe nogle uhyggeligt udseende mumier, falder pladask til jorden. End ikke en kombination af rock'n'roll musik og malplacerede kommentarer kan redde seancen.

Det er på trods af, at det lover godt. På rollelisten findes Matt Schulze, Cerina Vincent, Billy Wirth, Andrew Bryniarsky og Danny Trejo. Fælles for disse, knap så ukendte skuespillere, er at de alle fornylig har medvirket i gyser film. Det er jo et stærkt team – desværre samlet helt det forkerte sted.

Klimaks bliver til anti-klimaks i denne lavtbudgetterede rip-off uden pointe. Anbefales slet heller ikke til fans af gore-genren. Bare kig væk, når i får øje på filmen nede i videobiksen.

DVD ekstra materiale
Trailer. 0 stjerner!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: 7 Mummies
Original Titel: Seven Mummies
Premieredato: 9. maj 2006
Instruktør: Nick Quested
Skuespillere: Matt Schulze, Cerina Vincent, Billy Wirth, Andrew Bryniarsky, Danny Trejo, Noel Gugliemi, Billy Drago
Spilletid: 76 min.
Selskab: American World Pictures, Pretty Dangerous Films, Nordisk Film, 2006
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Emma
Cherry
A son
Coming 2 America
Raya Og Den Sids...
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The DigKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...