Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Alle Elsker Mickey

6. juni 2004 af Per C. Halling

5 stjerner Skriv en kommentar

Alle Elsker Mickey billede

Alle Elsker Mickey er en lille samling af spil og en perlerække af kortfilm for børn med 7 af hans bedste film gennem hans snart 80 år lange karriere i Disneys tjeneste.

Sidste år udkom herhjemme første del af Mickeys samlede værker i form af 2-dvd’en Walt Disney Treasures – Mickey Mouse in Living Colour Vol. 1, men s vi håber på at Vol. II skal udkomme, må vi kigge vores børn over skulderen mens de sidder og hygger sig med denne dvd, som udover filmene også indeholder 2 små spil hvor de bl.a. i det ene spil kan lære mere om Mickey, hver gang de vinder. Nok om dem lad os hellere kiggere nærmere på filmen som tros alt er dvd’ens hovedattraktion.

Der lægges stærk ud med Den tapre lille skrædder (The Brave Little Tailor - 1938) som er en fremragende fortolkning af Brødrene Grimm’s berømte eventyr. Film blev nomineret til en Oscar men tabte til en anden Disney kortfilm nemlig Tyren Ferdinand (Ferdinand the Bull – 1938).

Vi fortsætter med en anden rigtige klassiker nemlig Tårnuret skal renses (Clock Cleaners - 1937) , med de berømte tre kløver: Mickey som erobreren, innovatoren og problemknuser, Fedtmule som ukuelig, tro væbner og Anders And som den uforudsigelige kraft, der hele tiden truer med at få det hele til at gå gruelig galt. Alle 3 fik i gennem filmen lov til at vise, hvad de var ”gode” til, for så tilsidst at mødes om at løse alle problemerne sammen i den sidste scene.

Dette 3 kløver møder vi igen i den næste, som hedder Spøgelserne keder sig Lonesome Ghosts – 1937) og handler om 4 spøgelser, der keder sig og derfor beslutter sig for at tilkalde vores 3 venner som et andet Ghostbuster team med det formål, at drille og skræmme livet af dem. Det går dog ikke helt som spøgelserne har planlagt.

I Bag Spejlet (Thru the Mirror - 1936) er Mickey alene igen og handler om en drøm Mickey har, hvor han går igennem sit spejl og kommer ind i en verden, hvor bl.a. møbler og spillekort er levende, men ikke alle er lige venligsindede. Se bl.a. hvordan det går når han blandt andet tager sig en svingom med Hjerter Dame.

Også Mickey har brug for at komme lidt væk og slappe af. Det gør han i Ferie på Hawaii (Hawaiian Holiday – 1937) hvor han, Minnie, Pluto, Fedtmule og Anders prøver at slappe lidt af. Men naturligvis får alle ikke den ro og den ferie de havde regnet med.

Hjemme igen går det ikke bedre. Her kan du i Lille Hvirvelvind (The Little Whirlwind – 1941) opleve Mickey kæmpe en brav kamp mod naturens kræfter bare for at få et stykke af Minnies friskbagte kage.

Samlingen rundes af med endnu et ferieeventyr, hvor Pluto og Mickey rejser en tur til Australien i Mickey i Australien (Mickey Down Under - 1948).

Denne dvd er efter min mening nok den bedste i Alle Elsker...– serien for ikke nok med er der flest rigtig store klassikere, der er også et større persongalleri og film fra mange forskellige instruktører og det gør, at det er meget forskellige film vi ser, både med hensyn til tempo, men også farvebrug og måden at fortælle en kort historie på.

Tilbage er der bare at ønske jer rigtig god fornøjelse med disse 3 små samlinger fra Disney.

Filmen er venligst udlånt af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Alle elsker Mickey
Original Titel: Everybody Loves Mickey
Premieredato: 2. juni 2004
Instruktør: Bill Roberts, Ben Sharpsteen, Bert Gillett, Dave Hand, Riley Thompson, Charles Nichols
Skuespillere: Mickey Mouse, Minnie Mouse, King (II), Giant, Donald Duck, Goofy, King Neptune, Mama Whirlwind, Little Whirlwind, King of Hearts, Queen of Hearts, Esther the Emu.
Spilletid: 58 min.
Selskab: Disney DVD, Buena Vista Home Entertainment, 2004
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.disney.dk
Den tapre lille skrædder (The Brave Little Tailor - 1938), som dette er et billede fra, er en fantastisk lille film. Farver, musik, historie osv. det hele går på smukkeste vis op i en større helhed.
Den tapre lille skrædder (The Brave Little Tailor - 1938), som dette er et billede fra, er en fantastisk lille film. Farver, musik, historie osv. det hele går på smukkeste vis op i en større helhed.
Spøgelserne keder sig (Lonesome Ghosts – 1937) er en rigtig sjov og et rigtig godt eksempel på hvor godt Mickey, Fedtmule og Anders passer sammen, selvom de er vidt forskellige.
Spøgelserne keder sig (Lonesome Ghosts – 1937) er en rigtig sjov og et rigtig godt eksempel på hvor godt Mickey, Fedtmule og Anders passer sammen, selvom de er vidt forskellige.
I Lille Hvirvelvind (The Little Whirlwind – 1941) gør Mickey alt hvad han kan for at få et stykke af Minnies friskbagte kage.
I Lille Hvirvelvind (The Little Whirlwind – 1941) gør Mickey alt hvad han kan for at få et stykke af Minnies friskbagte kage.


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...