Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Alle er 100% Assholes

8. november 2005 af Gert Sørensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Alle er 100% Assholes billede

Dolph for fulde gardiner...

Jægersoldat/Ninja foldhesten Dolph har her fået en mulighed for at vise alle klippene fra hans første sæson på DR2. klippet sammen uden afbrydelser får man her muligheden for at gense alle de positive budskaber han spreder om racehygiejne og vold mod kendte danske sangere…
Dolph leder her slagets gang, men alle klip fra showet Wulffmorgenthaler fra DR2. Har får man den korte version af TV showet serveret. Alt unødigt er klippet ud hvilket betyder at man får en meget speciel oplevelse, med grove klip og spring. Kun 2 afsnit er bevaret i deres helhed nemlig ”Dolph og Wulff på tur 1 & 2”.
Ud over Dolph er der på DVDen indslag med Skolefotografen hvor man kan gense hvordan Bubber og fotografen klare deres daglige arbejde. Der er også mulighed for at besøge Jomfru arkæologerne Loke og Ansgar samt høre et kommentator spor af Michael Wulff og Anders Morgenthalers mødre der forsøger på bedste vis at gemme deres provokation over showet, som de tydeligvis ikke syntes er specielt sjovt.
Som Fan af showet ville jeg gerne have set en dedikeret ”Wulffmorgenthaler” DVD og ikke et sammenkog af forskellige elementer i showet. Det er simpelthen for koncentreret at se i en lang kører, og efter 20 minutter i selskab med klasse fotografen eller Loke & Ansgar har man nået smerte punktet og det stopper med at være sjovt.
Det originale shows force var at man fik 5 -10 minutter i selskab med alle disse elementer hver uge, og så havde man 7 dage til at fordøje det og glæde sig til en ny omgang. Ved at præsentere delene i en så koncentreret form ender man desværre med at få nok af det.
Af ekstra materiale får vi Dolph som brevkasse-redaktør på Boogie. Her får han endnu engang mulighed for at svine alle til på det groveste. Desuden udtaler han sig om AIDS, på Dolph maner.
Og gemt på DVDen er også de små sketchs med Tukan drengen som også kendes fra Wulffmorgenthaler striberne i Politikken.
Dvden er et must for fans af serien, men et DVD med det orgianle show havde været at foretrække da helheden forsvinder i de korte klip. Men det er Dolph ungdommen vil have, og det får de også 100% af på denne udgivelse for Dolph levere varen.

Titel: Alle er 100% Assholes
Original Titel: Alle er 100% Assholes
Premieredato: 31. oktober 2005
Instruktør: Michael Wulff, Anders morgenthaler
Skuespillere: Dolph, Anders Morgenthaler, Michael Wulff
Spilletid: 0 min.
Selskab: DR Zentropa
Genre: Humor
Link: http://www.dr.dk/Dolph
banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...