Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Free Guy
Free Guy billede

Jungle Cruise
Buster Oregon Mo...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

American High (DVD)

5. juni 2005 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

American High (DVD) billede

Hvor de to bonkammerater Cheech & Chong slap, tager de mere politisk korrekte over, en asiat, en inder, der som nattens mål at spise hos White Castle, men alt synes at stå i vejen for deres mål!

Harold Lee (John Cho) er den flidsomme på kontoret, og da han før fyraften, hjælper en kollega, da er overbebyrdet, må han skyde en hvid pil efter diverse fornøjelser, bland andet en asiaterfest. Hans room-made i lejligheden Kumar Patel (Kal Penn) er med på den værste, vil fyre den fede og have fingre I noget damekød. Men pludselig foran fjernsynet får de åbenbaringen, og den kortvarige mening med deres liv. En silkeblød kælen stemme lokker med burger og frites fra burgerkæden White Castle. De er fordømte, de ved at intet har betydning mere, hvis de ikke for væltet sig I menukortet den sene aften. Så går jagten på at opspore lokalitionen, og Kumar ved hvor de kan finde stedet. Men det viser sig at et burgerinstitut ved navn Burger Shack har udvandet stedet. Videre. Samtidig møder de konstant en flok bøller, der går efter det ekstreme, kajakroning på benzintank løftet med 3 bøller under, og en rorgængeren der padler alle varene på gulvet. På deres vej, da de forulykker, kommer redningen til syne i form at en byldebefængt mand kaldet Freakshow (Christopher Meloni). Hjælpsomheden kender ingen grænser, hvad vil jesus har sagt eller gjort er mandens motto, medens det sitrer livlingt bag byldehuden. De kan bare føle sig hjemme, forlyste sig med konen, medens han ordner bilen. Det viser sig selvfølgelig at konen er er frådefremkaldene lækker for de to burgerlidene ungkarle. Men Freakshow kommer pludselig tilbage, og måske var budskabet ikke helt forstået.
Finder de nogensinde deres fortabte paradis på deres rejse gennem det absurde amerikanske landskab?

Der hvor American Pie slap, tager denne over, eller omvendt. Det det absurde der ligger i førersædet, og der er stortset intet nyt under solen, men temmelig forudsigeligt. Instruktøren bag filemn Danny Leiner, der også stod bag gagget Dude, Where Is My Car, og som slap noget heldigere afsted med den, formår ikke helt at træde i karakter med denne. Det trækker lidt anstrengt i smilebåndene, der er ingen forløsning at hente, det skulle lige være Freakshow (Christopher Meloni), som virker så abnormt at det holder. John Cho som spillede med i American Pie og Kal Penn som medvirkede i Van the Man, falder godt i hak i denne film, men evner ikke at løfte den til noget mere bizart.

Ekstra materiale er en del fraklip fra filmen, samt en hel gospelballade sunget af Freakshow.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: American High
Original Titel: Harold & Kumar Go To White Castle
Premieredato: 23. maj 2005
Instruktør: Danny Leiner
Skuespillere: John Cho, Kal Penn, Paula Garcés, Neil Patrick Harris, Christopher Meloni, David Krumholtz
Spilletid: 83 min.
Selskab: New Line Cinema/2004
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
Når Det Bliver M...
Skyggen I Mit Øje
Antlers
Free Guy
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...