Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Anita - En ung nymfomans dagbog.

9. august 2010 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Anita - En ung nymfomans dagbog. billede

Skuespiller Christina Lindberg gør det fremragende i denne lille sexploitationfilm fra kødbollernes land, Sverige. Er man fan af genren er historien om Anita et kig værd.

Anita (Christina Lindberg) er kun omkring de 16 sommre. Hun har en umættelig appetit på sex og elskov, men hendes føelser er ikke rigtigt med i det. Hendes forhold til sine forældre og venner er ustabilt og fungere ikke, og Anita får ikke den støtte, hun virkelig trænger til.
Hendes lyst til sex med fremmede mænd er et råb om hjælp efter trykhed og nærværd.
En dag møder hun den unge og smukke Erik (Stellan Skarsgård). Han tager hende til sig, og nu åbner Anita op for sine føelser, og sammen får de talt ud om hendes nymfomaniske tendenser. Anita fortæller Erik om hendes oplevelser, og om hvordan hun af sig selv, blev tvunget ud i frygtelige situationer. Erik syntes om Anita, og snart opstår der varme føelser imellem dem. Men er de ægte eller er det bare ren rutine for Anita.

Rollen som den forførende Anita spilles overbevisende af sexploitation-stjernen Christina Lindberg, der bl.a. er kendt fra film som “Sexrejsen til japan”, “Sex and Fury”, “Eksponeret” og “Skolepigernes Hemmeligheder” Christina Lindberg kan ikke roses nok for sin optræden i disse kult film der var med til at sætte Sverige på landkortet, når der skulle produceres lumre film.

Anita - En ung nymfomans dagbog, er bestemt et kig værd hvis man holder af denne genre. Det er en fin lille film, fra en tid hvor det var muligt at lave noget sådant, uden det blev alt for poleret og lige på og hårdt. Her er der stadigvæk charme og en smule jomfruelighed tilbage, og dette klæder bestemt denne genre.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet til Anita består af et interview med Christina Lindberg der går under titlen: Sex, Stellan och Psykoterapi. Her fortæller Christina blandt andet om hvordan det var at arbejde sammen med den unge Stellan Skarsgård, og om hvordan det var at optage film både i Japan og Sverige.
Desuden er der et slideshow med billeder af og med Christina Lindberg, forskellige biografier over cast og crew, og så har AWE som vanligt deres eget tilpassede trailershow at byde på for film i samme genre som Anita.

Lidt ekstramateriale er bedre end ingen ting og dette gælder bestemt også i dette tilfælde. Specielt interwievet med Christina Lindberg er guf for kendere.

Ekstramaterialet får 3 stjerner ud af 6 mulige.

Billedet er slidt og brugt, og selv om AWE har lagt sig i selen for at finde den bedste kopi at overføre på DVD er Anita mærket af tidens tand. Billedet bliver præsenteret i 1.33:1 format og lyden er Dolby Digital 1.0 mono.

Anita kan nydes med både Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Anita - En ung nymfomans dagbog er venligst udlånt af Another World Entertainment.

Titel: Anita - En ung nymfomans dagbog.
Original Titel: Anita - ur en tonårsflickas dagbok.
Premieredato: 8. juni 2010
Instruktør: Torgny Wickman.
Skuespillere: Christina Lindberg, Stellan Skarsgård, Daniele Vlaminck, Michel David, Per Mattsson, Erica Wickman, Lasse Lundberg.
Spilletid: 95 min.
Selskab: 1973
Genre: Romantik
banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...