Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Baby Love.

19. maj 2009 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Baby Love. billede

Joseph Sarno og Marie Forså teamer endnu engang op i en lille knaldperle af en film. En erotisk klassiker bliver den aldrig, men kult er den uden tvivl for nogen.

Den unge og friske pige Bibi (Maria Forså) holder ferie hos hendes faster Toni (Nadia Henkowa). De to hygger sig, men Bibi's spirende seksualitet får snart overtaget, og Bibi må ud blandt hendes fasters vennekreds og opsøge hendes grænser ud i seksuelle eskapader. Alle hun møder på sin vej får hendes sultne frisind at føle, og hendes sirlige sommerkjole flyver gang på gang af hende som vasketøj i oktobervinden. Undervejs samler hun smykker fra hendes erobringer. Det bliver en sommer i det Svenske, som Bibi sent vil glemme.

Maria Forså og Joseph Sarno startede deres samarbejde på filmen Vampire Ecstasy, og blev her så glade for hinanden, at de ville arbejde sammen nok engang. Det blev starten på et langt samarbejde, der første til en del halvlumre produktioner. Sarno og Forså blev hurtigt kendt indenfor Svensk sexploitationfilm.

Vampire Ecstasy indeholdt mange scener med den frisindede og meget unge Maria Forså, der kun var 16 år, da denne film blev indspillet. Men det var ikke kun når der blev sagt action, at Maria Forså var klar. Også udenfor settet hoppede hun i høet med næsten alle på filmholdet. Joseph Sarno indså hendes potentiale, og begyndte straks at udtænke den næste film af hans, som hun skulle medvirke i. Det skulle være historien om en pige, der havde sex med alt og alle hun møder på sin vej. Således blev Baby Love snart en realitet, og gik sin sejrsgang rundt i de små lumre biografer.

Joseph er ikke den store person instruktør, og har ikke et specielt godt øje for smukke billeder og skæve vinkler. Han filmer lige på og råt, og historien i specielt Baby Love er ikke den der bærer noget overhovedet. Til tider er den næsten overflødig, og glemmes helt når Maria Forså giver den gas. Men hvad Joseph Sarno mangler i talent og kunsternisk udtryk mangler han ikke i opfindsomhed og selviscenesættelse. Han fik hurtigt spredt rygtet om at Maria Forså var så vild, at hun havde rigtig sex med skuespillerne på settet. Det var altså ikke bare kedelig "film-sex", men den ægte vare publikum fik serveret. Dette fik blodet i kog hos folk, og derved fik Baby Love en hæderlig indtjening i biograferne. Måske dette var et kneb de Danske instruktører skulle lærer lidt af, for at lokke den Danske befolkning mere i biografen?

Baby Love er ikke den store oplevelse, og det bliver en smule trættende at se på den unge Maria Forså der gang på gang smider kludene for at prøve sine seksuelle grænser af. Smukt og erotisk bliver det aldrig helt, men jeg skal love for at Maria Forså giver den gas fra første til sidste frame. Man fristes nærmest til at sige som "Bowler Tage" fra Djævleræs: "Så er det kæppen i bund og derud af". Og er man til sexploitationfilm fra de glade og svingende 70’ere, vil Baby love med sikkerhed falde i god jord.

Ekstramateriale.

Der er en del ekstramateriale at finde på Another Worlds udgivelse af Baby Love.

Instruktøren Joseph Sarno og producenten Chris D. Nebe give interviews i et minidokumentar, og hvis man vil hører mere på Chris D. Nebe kan det lade sig gøre på filmens kommentarspor. Desuden er der et billedgalleri med billeder fra filmen, og et galleri der omhandler Svenske Sexploitationfilm. På ekstramaterialet er det også muligt at se filmens Originale trailer, samt et trailergalleri der indeholder andre udgivelser fra Another Worlds efterhånden store bagkatalog.
Hvis man vil vide mere om Maria Forså kan man hente info om hende i en god biografi, og som rosinen i pølseenden er der filmografier over Joseph Sarno’s og Maria Forså’s produktioner.

Samlet karakter for ekstramaterialet bliver 4 ud af 6 mulige stjerner.

Billedkvaliteten er svingende, men på den anden side havde det også virket underligt, hvis denne lille lumre sag stod knivskarpt. De slidte billeder passer fint på den genre som Baby Love repræsenterer. Lyden kan nydes i Dolby digital 2.0.

Baby Love kan ses med Danske, Svenske, Norske og finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Baby Love.
Original Titel: Vild på sex.
Premieredato: 12. maj 2009
Instruktør: Joseph Sarno
Skuespillere: Maria Forså, Nadia Henkowa, Anke Syring, Birgit Zamulo, Peter Hamm, Britt Corvin, Karin Lorson, Marianne Dupont.
Spilletid: 105 min.
Selskab: 1974
Genre: Romantik
Den unge frie Bibi, smukt spillet af den unge Maria Forså.
Den unge frie Bibi, smukt spillet af den unge Maria Forså.
Maria Forså smider både hæmninger og tøjet i rollen som den lystne Bibi.
Maria Forså smider både hæmninger og tøjet i rollen som den lystne Bibi.banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...