Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Knives Out - Var...
Knives Out - Var Det Mord? billede

Kollision
Jojo Rabbit


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Beverly Hills 90210 - sæson 6

8. juni 2009 af Mie Bach

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Beverly Hills 90210 - sæson 6 billede

Kliken fra Beverly Hills 90210 er tilbage med de nye medlemmer, Colin, Antonio, Ginger og Susan

Sæson 6 om den kendte klikke fra Beverly Hills 90210 er ude, og byder på massere af intriger. Sommeren går på hæld, og de skal alle til at starte på college igen. Kelly er tilbage fra New York, hvor hun har plejet sin modelkarriere, og med sig har hun kunstneren Colin, som er hendes nye kæreste. Og for at skabe endnu mere splid mellem Kelly og Valerie, viser det sig, at Colin og Valerie tidligere har tilbragt en sommer sammen i Europa. Valerie har nydt sommeren i selskab med veninden Ginger, som flirter med alt og alle. På mystisk vis forsvinder en masse genstande dog, og på trods af, at gruppen omsider er ved at have accepteret Ray, bliver han den første, som bliver anklaget, ikke mindst af Donna´s mor Felice. Dylan kan stadig ikke ligge hans fars død bag sig, og finder frem til manden, der gjorde det. Han planlægger at blive gode venner med hans søn Antonio, som netop er startet på college, men uheldigvis viser sønnen sig at være en smuk charmerende studine, som Dylan hurtigt falder for. Brandon er ligeledes ramt af en sensommer romance, da han falder for chefredaktøren fra The Condor, Susan Keats, på trods af, at hun gør sit bedste for modstå ham. Og med en tidligere kæreste, der stadig spøger i kulissen, bliver Brandon bestemt ikke mindre interesseret i den kvikke Keats. Davids sommer har derimod været mindre hot, da hans mor er indlagt på et psykiatrisk hospital, efter hun har forsøgt at begå selvmord. David er langt nede og alle er bekymrede, da han ikke passer sin undervisning, men hjælpen kommer fra uventet side af, og får ham til at konfrontere sin mørkeste side. Dette kan man ligeledes sige om Steve, som leder efter en til at undervise ham i matematik, og mere eller mindre velovervejet springer Claire til, hvilket viser sig at være begyndelsen til et varmt venskab.
De uskyldige teenage år er for længst overstået og det trykke og velkendte Walsh hus bliver sat til salg. Den fornuftige Kelly bliver lokket ud i et farligt stofmisbrug, Dylan i en dødelig romance og så er det for en gangs skyld blevet Nats tur til at opleve kærlighed. Sæsonen afviger ikke meget fra de tidligere, da serien både byder på grin, gråd og eftertænksomhed, men man skal være særlig beredt med Kleenex til denne sæson, da den byder på det mest sørgelige og tårevædede Beverly afsnit.
Serien udspiller sig i 10 sæsoner og dette er som sagt den 6 DVD udgivelse i rækken. Serien har gennem årene budt på mange forskellige karakterer, og der findes formentligt lige så mange holdninger om serien, som karakterer. Uanset hvad man mener om serien, kan man ikke komme uden om, at den i øjeblikket bliver genudsendt og stadig kører 10 år efter det sidste afsnit blev sendt. Beverly Hills 90210 var kæmpe kult i 90´erne, og til alle dem, der husker tilbage på torsdag aften kl. 20 med blæverly klubben, er denne DVD, uden tvivl en sikker investering. Ekstra materiale, var vi nogle der godt kunne have ønsket os, men knap 23 timers california dreaming er nu ganske tilfredsstillende.

Titel: Beverly Hills 90210 - sæson 6
Original Titel: Beverly Hills 90210 - sæson 6
Premieredato: 29. april 2009
Skuespillere: Ian Ziering, Luke Perry, Tori Spelling, Jannie Garth, Brian Austin Green, Tiffani-Amber Thiessen, Kathleen Robertson
Spilletid: 1368 min.
Selskab: Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at DannemoraKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...