Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Bruce Den Almægtige

4. juli 2003 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Bruce Den Almægtige billede

Bruce Nolan, tv-reporter, er stort utilfreds med det meste af sit liv, alt synes at gå ham på, jobbet, hans ikke stuerene hund, dog en kone der elsker ham, tyr han til vorherre, efter hjælp!

Bruce Nolan (Jim Carrey) er denne typiske middelborgelig amerikaner, der egentlig har det hele inde for rækkevidde, men alligevel ikke kan nå det. Hans job på tv-stationen som tv-reporter, har været en slidsom affære, hvor han er det komiske indslag, hvilket slet ikke stor til mål med hans ambitioner. Og da en rivaliserende kollega får det eftertragtede job som nyhedsreporter, står verden sammen. Hunden er heller ikke stueren, urinerer kun på armstolen, eller andre møbler. Dog har han en kæreste Grace (Jennifer Aniston) der elsker ham overalt på jorden, men dette formilder ikke Bruce, der er meget fokuseret på sit eget liv.
Nu må han bede de højere magter, alt synes at være fortabt nu, og Bruce udfordrer Vorherre, at han selv, Bruce, kan gøre det bedre. Noget besynderligt sker, Bruce skal møde op i et lettere forfaldent varehus til et møde hos et firma. På syvende sal, hvor hele firmaet synes at husere, møder Bruce et kæmpestort hvidpoleret rum, hvor en ganske almindelig sort mand står og vasker gulv, Bruce er lettere irriteret indtil manden trækker sit arbejdstøj af, og et kridhvidt jakkesæt dukker op. Manden viser sig at være selveste Vorherre (Morgan Freman), der nu har taget udfordingen op, at overlade Bruce Nolan til at være den almægtige, og tilgiver ham de guddommelige kræfter, at rette op på den verden, han synes var gået i lave. Kan en middelmådig mand som Bruce, styre sine nye evner?

Tom Shadyac har en del film bag sig som The Nutty Professor, Patch Adams og Dragonfly.
Jim Carrey i sin sædvanlige glansrolle, men det gøre med hans uforlignelige timing, og ikke så opskruet som i de første film. Det er en mere moden komiker, der igen rammer lige ned i de store gagsnumre. Carrey er filmens aura, Jennifer Aniston fra Friends når slet ikke de spændingsfelter, men glider dog udemærket ind, ligesom Morgan Freeman med flere. Instruktøren Shadyac og Jim Carrey havde også et samarbejde med Liar Liar og Ace Ventura - Pet Detective. Denne film er mere helstøbt, og glider fra da Bruce modtager det guddommelige let og elegant til afslutningen. Kan varmt anbefales, hvis man er til det lette slapstick, med sjove pointer, en ganske uskyldig affære, der bare vil underholde, og også gør det.....

Titel: Bruce Den Almægtige
Original Titel: Bruce Almighty
Premieredato: 4. juli 2003
Instruktør: Tom Shadyac
Skuespillere: Jim Carrey, Jennifer Aniston, Morgan Freeman, Lisa Ann Walter, Philip Baker Hall, Catherine Bell
Spilletid: 101 min.
Selskab: Universal/2003
Genre: Humor
Link: http://www.sf-film.dk
Bruce får et tilbud fra Gud. At gå i hans "fodspor"
Bruce får et tilbud fra Gud. At gå i hans "fodspor"
De mægtige kræfter viser sig.
De mægtige kræfter viser sig.
Og tingene begynder at glide i den rigtige retning....
Og tingene begynder at glide i den rigtige retning....


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...