Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Camp Rock

2. november 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Camp Rock billede

En stueren Avril Lavigne, i et noget mere hårdt pumpene spor end succesbomberen High School Musical, lancerer Disney koncernen et nyt hitlistemissil.

Mens vi venter på filmen, er soundtracket allerede ude, med intet nyt under solen. Det er amerikansk friskfyragtig spade, a la mentos, hvor alle er kønne. Men synge kan de, samtidig med at de har den rigtig attitude.
Der bliver tændt godt i lejrbålene fra første nummer:
”We Rock”; ganske melodisk , med Avril Lavigne/Green Day som referencepunkter, og en af pladens bedste skæringer, hvis ikke den bedste.
”Play My Music Loud”; med en mere vrængende stemmefrasering, stadig i det velpolerede spor, med alt hvad der hører til af klicheer, men det rykker. Trommerne savner mere kraft og saft.
”Gotta Find You”; er nummeret der med lidt god vilje, hvor lighterne, eller mobiltelefoner med lys i kan fiskes frem. Med sørgmodige lyriske antag tegnes den særlige desperation der kendetegner teenagere.
”Start The Party”; har fået tilsat trommemaskine, og med sit tekno præget nummer, fungerer garanteret glimrende som lydspor kulisse til filemn, men alene er den flad og uden den store substans.
”Who Will I Be”; ligger Demi Lovato sang til, og Alanis Morrisette har bestemt en ledestjerne hos denne unge sanger, der har styrken at trække nummeret en anelse op fra moradset.
Anderledes er det på ”This Is Me”; hvor selv samme sangerinde, får tildelt et nummer med mere spræl i, og som også har lighter garantien, og en af de bedste sange på Camp Rock.
Hvor bliver hip-hoppen af kan man spørge sig selv, men ikke længere, for ”Hasta La Vista”; som i bedste latino gangstar style, men stadig med den pæne produktion i øje, minder den umiskendelig som noget der er hørt før og for nylig, gæt selv med.
”Here I Am”; er endnu en af pladens umiddelbare fyld, men som sikkert har sin berettigelse i filmen.
”To Cool”; er et vagt forsøg ind i electroclash genren, og har momentet til noget større, men flader ud med et forudsigeligt tema.
”Our Time Is Here”; er igen med Demi Lovato i front, og som viser nye talenter, hvordan hun formår at styre nummeret, som nok skal få lejrstemningen et par grader op.
”2 Stars”; fænger ikke helt, selvom viljen er der.
Det sidste afsluttende på Camp Rock, ”What It Takes”, har samme pågående energi, so er fælles for hele cd´en. Her tilsat banghra trommer, der klæder den, men igen er inspirationen hentet flere steder fra, det kunne godt være pakket lidt mere ind, så det ikke var så gennemskueligt. Men det er desværre en del af branchen.
Camp Rock som helhed, vil med garanti indfinde sig på diverse hitlister, den har attituden, friskheden, og mange gode unge kompetente musikere.

Ekstra bonus på cd ugivelsen, er diverse musikvideoer fra Camp Rock, samt online links til Disney og Camp Rock.

CD´en er venligst stillet til rådighed af:
EMI Music Denmark.

Titel: Camp Rock
Original Titel: Camp Rock
Premieredato: 15. september 2008
Genre: Andet
Link: http://www.disneymusic.eu.combanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...