Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Free Guy
Free Guy billede

Jungle Cruise
Buster Oregon Mo...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Chuck Norris fylder 66 år idag

10. marts 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe Skriv en kommentar

Chuck Norris fylder 66 år idag billede

For 66 år siden blev en mester født!

På denne kolde martsdag - for 66 år siden blev en mester født. Hans navn er
Carlos Ray Norris Jr - men går også under navnet Chuck Norris.

Som barn af en fordrukken cherokee indianer og en irsk mor, var Chuck's vilkår ikke de bedste her i verden. Han blev tit drillet i skolen, som resultat af hans blandede familieforhold. Dette har uden tvivl været årsagen til Chuck's uimodståelige trang efter retfærdighed og ikke mindst at slå på alt, hvad der rører sig.

I 1958 blev Norris sendt til Korea som MP'er. Det var her Norris fik øgenavnet Chuck. Chuck begyndte at træne Tang So Doo - som ikke er en afart af Sudoku men en koreansk kampkunst. Kampkunsten kan man kalde det koreanske svar på karate og er idag mere eller mindre en del af Tae kwon do. Chuck's interesse for kampkunsten gav ham senere det sorte bælte i Tang Soo Do og Tae Kwon Do.

Udover det sorte bælte i Tang Soo Do og Tae Kwon Do har Chuck sort bælte i Shinto-Ryu Karate, og brunt bælte i Braziliansk Jiu-Jitsu.

Chuck Norris forstod at kombinere sin succes indenfor kampkunst med filmens univers og er nok mest kendt for sine store filmroller gennem tiden. Her kan man ikke komme uden om Missing In Action 1,2 og 3. Missing In Action blev dedikeret Chuck's bror, Weiland, som døde i Vietnam i 1970. Forud for MIA-filmene var Chuck med i uforglemmelige action klassikere som Breaker Breaker (fra 1977), The Octagon (fra 1980) og Lone Wolf McQuade.

Chuck's karriere nåede sit højdepunkt i slutningen af 80'erne, da Cannon filmselskabet gik konkurs. Chuck vendte dog stærkt tilbage i spændingsserien Walker, Texas Ranger fra 1993. Serien varede i hele 8 år. Senere har Chuck profileret sig i en informercial for Total Gym Fitness, som også kan ses i Danmark en gang imellem.

Idag dyrkes Chuck Norris som et kultikon, blandt andet under internet fænomenet "Chuck Norris Facts". (kan ses på www.chucknorrisfacts.com/ ), hvor der findes absurde påstande så som at det er fysisk umuligt for Chuck Norris at opbygge mere muskelmasse og at manden har uanet kontrol over sine egen styrke.banner
Overskrift Højre Block
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...