Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

City of Men

26. juni 2006 af Ole Jessen Hansen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

City of Men billede

City of Men er en videreførelse af den fantastiske Brasilianske film: City of God fra 2002, instrueret af Fernando Meirelles og Katia Lund.

De har videreført selve filmens ide, og de samme skuespillere, til en tv-serie om de to unge drenge Acerola og Laranjinha´s liv i den fattige del af Rio de Jainero.

Selve serien kommer ikke helt op på siden af filmen, men er et glimrende alternativ til mange af de masseproducerede amerikanske tv-serier. Det ville klæde DR2 hvis de valgte at vise denne serie.
Seriens styrke, er ligesom filmenes, nemlig de amatørskuespillere som spiller de fleste roller i serien, samt billedsiden som er helt fantastisk. Disse 9 afsnit er sæson 1, og ifølge mine oplysninger er der pt. Lavet 4 sæsoner, mens en 5 er på vej.

Episode 1: Kejserens krone.
Laranjinha og Acerola skal på en skoleudflugt for at se kejserens krone, men det er ikke gratis at tage med på udflugten, så der skal skaffes penge. Alt bliver sat ind for at turen skal lykkes.

Episode 2: Svogeren
Da Acerola´s søster begynder at date den lokale gangster, stiger Acerolas status blandt de andre drenge, hvilket han udnytter til det sidste. Men kærligheden har en ende, og pludselig er den vundne status væk.

Episode 3: Posten
Der er ikke noget postvæsen i Favalaen, så Acerola og Laranjinha bliver at den lokale gangster udnævnt til postbude. De får en masse gode ideer til at udføre jobbet, men ikke alle ideer er gennemtænkt.

Episode 4: Uolace og Joao Victor
Laranjinha vågner op uden mad og uden sin mor hjemme. Han må på jagt efter mad, og på jagten efter mad, følger man paralelt Joao Victor, en middelklasse dreng. Han bor ikke langt væk fra Favalaen, og har de samme problemer som de fattige drenge.

Episode 5: Lørdag
Lørdag er fest aften i Favalaen. Acerola og Laranjinha skal til fest i den lokale danseklub, hvor de hver især har deres egne planer: Acerola er med i en danseteam der vil vinde den lokale dansekonkurrence, mens Laranjinha vil slå sin egen rekord: Han vil være sammen med tre piger samme aften, og tage en fjerde med hjem.

Episode 6: De to drenges tur til Brasilia.
Acerola´s kærlighed til en pige, fører Acerola og Laranjinha til en møde med den Brasilianske præsident, med et brev fra en straffefange.

Episode 7: Det skal være nu
Stranden, hvor det er tilladt alle sociale klasser at være, danner rammen om en klassekamp imellem to grupper af unge. Problemet er bare, at den ene gruppe unge kun tænker på en ting: Nemlig at miste deres mødom.

Episode 8: De almindelige
Acerola redder en rig drengs liv på stranden, hvilket får de to grupper af unge, rig og fattig, til at indse at de godt kan være venner, og bruge tid sammen. De danner gruppen: ”De almindelige” og bruger en hel sommer sammen.

Episode 9: Hot spot
Laranjinha´s fætter Esperto er en del af den lokale gangster mafia. Efter en slem oplevelse, hvor han er tæt på at blive taget af det lokale politi, vil han gerne ud af gangster gruppen. Men det er ikke lige så nemt som han tror. Så Acerola og Laranjinha må træde til og hjælpe.

Ekstramateriale er der ikke noget af på denne DVD.

Filmen er venligst stillet til rådighed af

Sandrew Metronome.

Titel: City of Men
Original Titel: Cidade dos homes
Premieredato: 6. juni 2006
Instruktør: Phillip Barcinski, Regina Carse
Skuespillere: Darlan Cunha, Douglas Silva
Spilletid: 270 min.
Selskab: Globo filmes, Sandrew Metronome, 2006
Genre: Drama
De to venner: Acerola og Laranjinha
De to venner: Acerola og Laranjinha


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...