Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Death Train (Leje-DVD)

30. juli 2006 af Søren Falgaard

1 stjerner Skriv en kommentar

Death Train (Leje-DVD) billede

Dead Train er en helt igennem forfærdelig film, der fornærmer tilskueren med elendig synkronisering, dårligt skuespil og latterligt lange stuntscener

Der må være en grænse for, hvor ringe en film kan være! Men med ”Dead Train” synes denne grænse at blive overtrådt med hidtil usete skridt.

Historien følger munken Lasko (Mathis Landwehr), der er en del af agentbroderordenen, Pugnus Dei, der opererer under den katolske kirke. En lille gruppe forbrydere med overskurken Lennart i spidsen stjæler et farligt virusstof fra et laboratorium. Og inden længe kører det døde tog af sted mod den hellige kilde i Lourdes, fyldt med pilgrimme, syge, forbryderne samt vores heltemunk, der er usædvanlig god til kampsport.

Gode råd er dyre, men sammen med en afdanket kvinde, hendes barn og den fede og fjollede munk, er heltemunken den eneste der kan afværge en katastrofe.
Og med flik flak kampteknik og snilde ridder helten igennem en strøm af eksplosioner og stunts og bekæmper de skurkagtige banditter. Et lille lyspunkt i stakken af elendigheder i filmen, er overskurken Lennart forholdsvist fint spillet af Arnold Vosloo, der besidder et ganske godt skurkefjæs.

En række sidehistorier og forfejlede pinlige halløjscener skal gøre filmen familievenlig, men venlig overfor sin seer er filmen dog ingenlunde. Og når såvel plot som udførelse halter gevaldigt, er det svært at finde positive ting ved udgivelsen.
Allerede fra start går det således galt med overkarrikerede persontegninger, en møgirriterende Dortmundfandreng og den traumatiserede helt. Actionscenerne varer umådelig lang tid, og vi får hver eksplosion fra tyve forskellige vinkler, uden at klipperen, Daniela Beauvais kan andet end kritiseres for elendig udførelse af sit job.

Filmen er ganske enkelt ikke vær at stifte bekendtskab med, og den synes at være et forfejlet sammensurium af Dan Brown-broderordenshalløj i blandet de eksplosionselementer, vi kender så godt fra ”speed”filmene.

DVD’en indeholder ikke noget ekstramateriale udover de obligatoriske Trailers

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Death Train
Original Titel: Im Auftrag des Vatikans
Premieredato: 16. maj 2006
Instruktør: Diethard Küster
Skuespillere: Arnold Vosloo, Mathis Landwehr, Stephan Bieker, Ken Bones, Simon Dutton, Michelle Macerlean, Steve Nicolson, Amerjit Deu
Spilletid: 99 min.
Selskab: Action Factory, 2005
Genre: Action
Link: http://www.imdb.com


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...