Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Delta Force - Black Hawk Down

22. september 2005 af Gert Sørensen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

Delta Force - Black Hawk Down billede

Oplev nærkamp i Mogadishus gader, dog uden filmens intensitet.

I 1992 gik FN ind i Somaila for at forhindre den borgerkrig som havde været under opsejling, og hjælpe civil befolkningen. Da den militære tilstedeværelse langsomt blev mindsket, begynndte lokale klan krige at bryde ud igen. Efter atr en gruppe pakistanske soldatere bliver dræbt beslutter den amerikanske præsident Clinton at indsætte Delta Force troppe og Task Force Rangers. Disse tropper havede ikke fredsbevarende opgaver som tidligere operationer men skulle i stedet fjerne en magtfuld krigsherre i Mogadishu : Mohammed Farah Aidid.
Den sidste operation som disse troper er blevet kendt som Black Hawk Down hvor 18 amerikanske tropper og over 1000 somaliere blev dræbt.

Delta Force – Black Hawk Down foregår i den Somaliske ørken men der slutter sammen hægen med filmen Black Hawk Down også.
Spillet består af 16 missioner, hvor din opgave som soldat starter med at erobre forskellige mål og beskytte konvoyer, for til sidst at handle om eleminering af personer der er af militær interesse.

Missionerne kører på en kortlagt bane lineær bane, som en regulær First Person Shooter (FPS) . Dog er der tilføjet nye aspekter. Spilleren kan nu ikke blot bruge fastmonterede maskinkanoner, men også hoppe om bord på f.eks. helikoptere og humvees. Dette giver spillet et knæk fra det traditionelle FPS univers, men desværre er køretøjerne og helikopterne fult automatiske, hvilket betyder de følger de samme planlagte ruter hver gang, og man kan derefter let udregne hvor fjenden befinder sig da den kunstige intelligens (AI) er meget mangel fuld.
Du er i gruppe med 3 andre soldater der styres af computeres, så ledes du ikke behøver at bekymre dig om at syre disse. Desværre er deres AI til tider også forfærdelig, de kan finde på at vende ryggen til fjenden eller løbe ind foran dig imens du skyder. Heldigvis er fjenden lige så dum og angriber altid samme sted, og så snart man har opdaget hvor de kommer fra er det forholds vis let at eliminere dem.

Spillet giver dig et antal save games i hver bane, hvilket er rart da du kan gemme spillet på forskellige tidspunkter efter ejet valg. Dette er nyttit da flere af misisonerne er meget svære og du bliver nød til at prøve flere gange før du har gennemført dem.

Med kun 16 baner er spillets singel player del hurtigt gennemført, heldigvil understøtter Delta Force – Black Hawk Down både Xbox Live og Multiplayer på samme konsol eller via link.

I multiplayer delen er det muligt både at spille med og imod hinanden. Desværre et antallet af baner meget begrænset, og der er ikke mulighed for at spille imod computere styrede fjender (bots) så det bliver hurtigt trivielt.
Black Hawk Down styrke ligger i online delen. Her er det muligt at spille imod 50 spillere.
Her understyttes spil typer som Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Flagball, Attack and Defend, Search and Destroy samt King of the Hill. I online delen kan man med let hed få mange timer til at gå.

Grafikken er god, ikke prangende, og der kunne godt have været brugt mere energi på at give gøre huse og andre bygninger mere realistiske. Det er ikke uset at man står i et helt tomt hus og kikker ud af vinduerne. Grafikmæssigt er spillet ikke helt i top klasse.

Delta Force - Black Hawk Down er et godt spil, desværre er det meget lig mange andre FPS spil, og det er kun i Live delen af den virkelig står ud fra mængden.

Spillet får 4 ud af 6 stjerner, for den gode online del, men manglende AI.
Spillet er venligst stillet til rådighed af
EA Games.

Titel: Delta Force - Black Hawk Down
Original Titel: Delta Force - Black Hawk Down
Premieredato: 1. september 2005
Genre: Krig
Link: http://www.novalogic.com/games/DFBHD/





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...