Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Detonator

12. april 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Detonator billede

Den typiske ”skyd og stil spørgsmål bagefter” - krimi.

Beau Stoddard, tidligere FBI-agent, er blevet degraderet til post agent fordi han har haft et mellemværende med sin tidligere chef. Beau Stoddard vil gerne tilbage i FBI og da en brevbombe sprænger, ser han sit snit til at dykke dybere ned i sagen og dermed komme Bureuet i forkøbet, for at genvinde nok respekt til at kunne komme tilbage. Bombesagen ser umiddelbart ud som en terrorakt, men det skal vise sig at være et røgslør og langt fra et politisk motiv. Der er ingen skjulte dagsordener og sandheden er tættere på Stoddard end han tror.

Det er den typiske skyd først og spørg bagefter-taktik FBI-folkene benytter sig af i denne krimi. Historien er uden tvivl inspireret af 9/11 – angrebene (terror i bygninger), selvom hele ideen om terror ikke tages mere op end, at bombemanden muligvis kan være terrorist.

Umiddelbart kan det virke som om, at Detonator's filmformel er blevet brugt i utallige afskygninger før. Og det er den, dette er bare den ultimative historie der på ny er ny vin på gamle flasker.

Når det kommer til stykket, er det skuespillerne der skal løfte værket og få os seere til at blive hængende ved skærmen / lærredet de næste par timer. Det kan der være historien ved første gennemlæsning virker ret tynd eller for plat, det er kun skuespillerne der bærer denne produktion igennem. Randall Batinkoff gør en troværdigt job som postagenten Beau Stoddard. Der eksisterer faktisk en god kemi mellem ham og den kvindelige FBI-agent Jane Dreyer, spillet af Elizabeth Berkley. Af andre troværdige skuespillere, der medvirker i Detonator kan nævnes Stan Shaw og Bokeem Woodbine.

Man kan dog ikke komme udenom, at det generelle kvalitetsniveau ikke er særligt højt. Klicheerne er ikke engang forsøgt fremhævet. Der er blevet genbrugt filmklip fra andre film, blandt andet fra Sudden Death og Glimmer Man. Det tæller ikke op, at benytte denne teknik. Det er rent ud sagt er nedværdigende for filmgenren.

Detonator er ren tidsspilde, fyr den kun af hvis du absolut ikke ved hvad du ellers skal sætte på.

DVD ekstra materiale
Kun en enkelt trailer. 1 stjerne for det.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Sandrew Metronome.

Titel: Detonator
Original Titel: Detonator
Premieredato: 4. april 2006
Instruktør: Jonathan Winfrey
Skuespillere: Randall Batinkoff, Elizabeth Berkley, Stan Shaw, Bokeem Woodbine, Denis Forest, John Pleshette, Peter Jason
Spilletid: 92 min.
Selskab: Cinetel Films, Sandrew Metronome, 2006
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...