Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Nominerin...
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

After We Collided
After We Collided billede

Druk
Lille Sommerfugl
Matador
Unhinged


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Driven to kill

28. oktober 2009 af Morten Pedersen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Driven to kill billede

”Driven to kill” må være det sikre tegn på, at Steven Seagal skal stoppe med at lave film

Lad mig indledningsvis understrege: jeg har intet i mod hverken Steven Seagal eller typen af film, som han er med i.

Jeg har dog masser af indvendinger mod dårlige plots, elendige skuespillere, billedkvalitet i undermålerniveau og en kampsportshelt, der for længst har overskredet sidste salgsdato. Og sørme om ”Driven to kill” ikke har det hele, og endda mere til – faktisk er det et overflødighedshorn af elendigheder.

Steven Seagal spiller denne gang Ruslan, en fyr der har trukket sig tilbage fra en sikkert broget fortid og nu gør den som forfatter. Hestehalen ligner sig selv, lettere overvægtig, men dog stadig med det karakteristiske bistre udseende.
Ruslan er – surprise – russer og personen der fandt på det, skulle da have Seagal-karatehug, for det virker komplet utroværdigt og kikset, når Steven skal forsøge at tale russisk eller engelsk med russisk accent.

Ikke overraskende får Ruslan ikke meget tid til at skrive romaner, da han af sin ekskone bliver inviteret til deres datters bryllup. Hun skal giftes med Ruslans ærkefjendes søn og gæt lige om Ruslan så må dele øretæver ud og skyde vildt omkrig sig, da ekskone og datter blive mulet af nogle slemme mafiatyper? Lyder det som noget man før har set? Og lyder det enormt tyndbenet? Jeps, den er god nok, klichébarometeret sprænges og elendighederne forsætter i 98 dræbende minutter. Actionscenerne kæmper voldsomt med at skjule, at Seagal ikke længere kan uddele tæv, så man tror på det og allerværst så virker mange af disse scener helt umotiverede. Hver eneste gang en person nærmer sig Ruslan, er der potentielt røvfuld i luften og det er lige meget om det så er en, der skal bringe ham kaffe.

Når actionscenerne er ringe, så skal der meget til at hive niveauet i en Steven Seagal film op. En bovlam dialog, en flok amatørskuespillere klædt ud som farlige østeuropæere og et mørkt og grumset billede er så ikke lige vejen frem, men ikke desto mindre de virkemidler, man får serveret i ”Driven to kill”.

Mit bedste bud er, at selv Steven Seagal fans vil vurdere denne film som en af de ringeste i hestehalens karriere og starte underskriftsindsamling på at stoppe den nu, så pinlighederne får en ende, og der ikke koges mere suppe på det gennemtyggede ben.

”Driven to kill” blev for mig til ”Driven to sluk for DVD´en før filmen sluttede” og høster kun en enkelt stjerne, fordi filmen trods alt ikke er det værste jeg har set, selvom det var tæt på.

Filmen er venligst udlånt af

Warner Home Video.

Titel: Driven to kill
Original Titel: Driven to kill
Premieredato: 27. oktober 2009
Instruktør: Jeff King
Skuespillere: Steven Seagal, Dmitry Chepovetsky, Igor Jijikine, Robert Wisden, Inna Korobkina, Zak Santiago, Alexander Rafalski, Yevgeni Lazarev, Laura Mennell, Aleks Paunovic, Ingrid Torrance, Sergei Nasibov, Mike
Spilletid: 98 min.
Selskab: Warner, 2009
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
After We Collided
The Silencing
Like a Boss
Hamilton
Bridgerton
Equinox
Soul
Timmy Taber: Ing...
Unhinged
The Tax CollectorKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...