Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dus Med Din Hund

26. oktober 2005 af Toke Nielsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Dus Med Din Hund billede

Sympatisk og kedelig vejledning for den kommende hundeejer. Personligt vil jeg dog vente på at filmen bliver udgivet som bog.

”Hunden er menneskets bedste ven og det skal den blive ved med at være. Men vi skal også være hundens bedste ven" - Poul Thomsen.

Har man sagt rullekravesweater må man også sige Poul Thomsen og har man sagt Poul Thomsen må man også sige Balder og dermed hunde i al almindelighed. Og hvis der absolut skal udgives en DVD på det danske marked om livet med menneskets bedste ven, må det nødvendigvis være med vores alle samens hyggeonkel Poul ”Dus med Dyrene” Thomsen (forløberen for Søren Ryge) som vært. Og bag på coveret til denne udgivelse kan man læse sig til følgende:

”Tag med Poul Thomsen til dyrlæge, på hundepension, til adfærdskonsulent, på kirkegård og meget, meget mere. Mere end to timers ekspertudsagn med Poul Thomsen i spørgerens rolle”

Og det er hvad vi får i løbet af filmens 13 kapitler og hverken mere eller mindre. Her er ingen introduktion af hunden og dens historie og udvikling gennem tiderne eller andet af den slags, men blot en lang række faktuelle spørgsmål og besvarelser til gavn for den vordende hundeejer.

Af filmen udelukkende beskæftiger sig med det det rent faglige omkring den danske kælehund gør at det bliver en temmelig kedelig affære som højest holder til et enkelt gennemsyn og er uden interesse for alle andre end den målgruppe den er tiltænkt - og som formegentligt allerede har investeret i langt mere fyldestgørende håndbøger! Men at Poul Thomsen og de medvirkendes tilgang til hunden og dens pleje er både saglig og sympatisk, skal der bestemt ikke herske tvivl om.

Tre små stjerner til en udgivelse jeg til hver en tid vil anbefale alle kommende hundekøbere der af den ene eller anden grund er ude af stand til at læse en bog. I dette åndedrag bør dog samtidig nævnes at DVD’en glimrer ved mangel på danske tekster for hørehæmmede!!!

¼ stjerne går til ekstramaterialet der vare under ½ minut og hvis indhold ikke skal røbes her.

Titel: Dus Med Din Hund
Original Titel: Dus Med Din Hund
Premieredato: 17. oktober 2005
Skuespillere: Poul Thomsen
Spilletid: 235 min.
Selskab: Nordisk Film 2005
Genre: Dokumentar


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...