Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier
Another Kind Of ...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Marco Effekten
Marco Effekten billede

Free Guy
Jungle Cruise


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Eat This

14. marts 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Eat This billede

På restaurant Shenaniganz foregår der mere i køkkenet end bare madlavning

Hvad kunne man finde på at lave i en restaurant, hvor tonen til dels er hård og hvor gæsterne klager over ingenting? Man kunne opfinde en leg med at vise hinanden sine kønsorganer på alle mulige måder. Monty (Ryan Reynolds) arbejder på Shenaniganz, en herlig restaurant et sted i Amerika, hvor alle nye medarbejdere på førstedagen indvies i det skøre ritual med at vise hinanden kønsorganerne, når lejlighed byder sig. Monty lever drømmen om at samle piger op, som gæster restauranten. Montys kollega Dean (Justin Fairlong) indser at der ikke er andre end ham selv, der kan gøre noget, hvis man skal videre her i livet (videre i forhold til restauranten). Det lyder som et drama, men det er langt fra tilfældet.

Man kan gøre det kort når det kommer til Eat This: Profant sprog! Grænserne for humor har gennem dette årti rykket sig en del, Eat This er ingen undtagelse. Der lægges ikke skjul på brug af diverse f*** gloser og mange andre bandeord. Ved nærmere eftertanke, kan det være det er med til at gøre filmen sjovere – for nogle – ved nærmere eftertanke kan man også spørge sig selv, om det er nødvendigt at være så hudløs gennemsigtig, eller profan i brugen af ord. Det skal ikke undre nogle, at brugen af ”f”-ordet har fået sit indpas i det danske sprog. Derudover må man tilføje, at der et eller andet sted må være et stærkt ønske om at kunne udtrykke sig uden grænser og indblanding fra nogens side i USA. Ellers ville grænserne for humor ikke have rykket sig, men lad nu lommefilosofien ligge....

Når dette er sagt, kan man ikke komme uden om at Eat This har sine momenter af humor – vi skraber altså med andre ord ikke bunden af amerikansk komedie (men der er heller ikke tale om en top scorer). Ryan Reynodls, som spiller Monty, har tidligere været med i National Lampoon – film, som bestemt heller ikke sparer på grænseløs humor efterhånden. Han er måske mest kendt fra ”2 fyre, en pige og et pizzeria”-serierne, som kørte på TV2 for et par år siden. Udover et par kendte unge skuespillere kan filmen bryste sig at have Luis Guzmán og Chi McBride med. Guzman er kendt for sine mange forskellige biroller i større film, en alsidig skuespiller med mange forskellige talenter. Chi er kendt for mindre roller i større film og fra TV-serier. Begge skuespillere har et enormt format og alsidighed, men mangler at få det rigtige gennembrud.

Mange der har prøvet at arbejde i en restaurant, vil nok nikke genkendende til nogle af de ting der foregår i filmen. For det første er der tonen og det usynlige hierarki, men også drikkepenge-situationerne og at folk kommer ind lige før lukketid mv.

Tænk en ekstra gang over hvordan du behandler din tjener på restauranten! Anbefales ikke til børn!

DVD ekstra materiale
... er der ikke noget af

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Eat This
Original Titel: Waiting ...
Premieredato: 14. marts 2006
Instruktør: Rob McKittrick
Skuespillere: Ryan Reynodls, Justin Fairlong, Anna Faris, David Koechner, Luis Guzmán, Chi McBride, John Francis Daley
Spilletid: 94 min.
Selskab: Element Films, Nordisk Film, 2006
Genre: Humor
Link: http://www.waitingthefilm.com


banner
Overskrift Højre Block
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...
Dr. Death (C More)
Succession - Sæs...
The Guilty (Netf...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...