Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Hbo Nordic Blive...
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Buster Oregon Mo...
Buster Oregon Mortensen billede

Jungle Cruise
Free Guy


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Et Sikkert Hit

20. april 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Et Sikkert Hit billede

Det nostalgiske 80´er pop, er en desperat metier for Alex, der var stjerne i det hedengangne band Pop, men pludselig vender lykken da hans ”planteekspert” Sophie viser sig at have skjulte talenter!

I denne letbenede komedie, er det firser musikken der snurrer i omgangshøjde med romantikken. Alex (Hugh Grant) er det glemte medlem i det forhistoriske band Pop, og må levere sit talent på små lumre steder, i omrejsende tivolier osv. Hans manager Chris (Brad Garrett), prøver at skubbe hans karriere over i det mere etablerede.
Men pludselig smiler heldet fra en solfri himmel, den hotte stjerne Cora Corman (Haley Bennett), som var barn dengang Pop toppede, har været vild med Alex, og beder ham om at levere et nummer til hendes nyeste album/cd. Deadline på fredag, og det er cirka om små fem dage! En enestående chance for et comeback, men han/Alex er ikke den eneste, 5-6 andre retro musikere har også fået opfordringen, og Cora vil selv udvælge det bedste nummer!
En kendt tekstforfatter er hyret til at skrive lyrikken til det nye nummer. Midt i det hele kommer substitutten/vikaren Sophie Fisher (Drew Barrymore) for at vande planterne. De prøver ikke at lade sig forstyrre, men Sophie kan ikke lade være med at synge med, på sin egen hjemmebrygget tekst. Og Alex er lamslået, over hendes naturlige forhold til flydende musikalske sætningskonstruktioner. Teksterne passer som nøgler i døren, og den ”rigtige” tekstforfatter har fået nok, da han kan se hvor det bærer hen, og forlader etablissementet.
Alex lader hende fortsætte, men pludselig forsvinder hun ud af døren, på grund af en aftale.
Det lykkedes ham at spore hende, og så er de pludselig samarbejdspartnere. Sophie´s søster Rhonda (Kristen Johnston) er stor inkarneret fan af Alex, og nærmer sig dånepunktet da hun hører om Sophies nye job!
Samtidig midt i det hele dukker andet sød musik op mellem Sophie og Alex, men fortrædeligheder vinker forude!

For at kunne portrættere det kreativt arbejdende par, har instruktøren Marc Lawrence nærstuderet legendariske ikoner som George og Ira Gershwin, Elton John og Bernie Taupin m.fl. Det blev hurtigt klart at hvor hver havde en tydelig defineret rolle, kunne arbejdet smelte sammen på magisk vis, og dette var grobund for en god historie.

Lawrence skrev selv manuskriptet, og havde kun en i tankerne fra starten til rollen som Alex, Hugh Grant! Han spiller ganske Hugh Grant agtig med et par nye mimiks i skuffen til denne film. Drew Barrymore har langt mere at byde på, og er altid en stor nydelse.
Musikken til filmen, og blandt andet Alex stemme leveres af forsangeren fra Fountains Of Wayne, Adam Schlesinger, som også er Lawrences eget favorit band.
Derudover leverer instruktørens egen søn, den 12-årige Clyde sangen som han synes at filmen manglede ”Dance With Me Tonight”. En rigtig ballade. ”Jeg var vild med sangen”, udtaler Marc, ”men nok lidt forudindtaget, spillede jeg den for mange forskellige mennesker, uden at fortælle om dens oprindelse. De var vild med den!” Marc slap billig fra dette bidrag, det kostede kun 2 billetter til en baseball kamp med NY Mets!

Men filmen ”Music And Lyrics”, er en rigtig hjertebasker, og et sikkert hit for folk med hang til Hugh Grant og romantiske ballader!

Titel: Et Sikkert Hit
Original Titel: Music And Lyrics
Premieredato: 20. april 2007
Instruktør: Marc Lawrence
Skuespillere: Drew Barrymore, Hugh Grant, Scott Porter, Nicholas Bacon, Andrew Wyatt, Dan McMillan, Zak Orth, Haley Bennett, Daniel Stewart Sherman
Spilletid: 104 min.
Selskab: Village Roadshow Pictures/Castle Rock Entertainment/2007
Genre: Romantik
Link: http://musicandlyrics.warnerbros.com/
Det musikalske par, Sophie og Alex
Det musikalske par, Sophie og Alex
Sophie
Sophie


banner
Overskrift Højre Block
Jungle Cruise
Gagarine
The French Dispatch
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...