Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Rambo: Last Blood
Rambo: Last Blood billede

Dronningen
Jagtsæson
Mugge & Vejfesten
Avengers: Endgame
Us
Ad Astra
Pokémin Detectiv...
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Exposed

12. juli 2016 af Carsten Skov

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Exposed billede

Det er sjældent, at en film fremstår så helstøbt skidt som denne film. Keanu Reeves er lokkemaden på boxen, men filmen består af løsrevne og alt andet end sammenhængende handlingsspor, der gør det så godt som umuligt at se, hvad der er meningen med det hele.

Det ene spor i filmen fokuserer på den smukke unge kvinde Isabel, som oplever en mystisk tildragelse i undergrundsbanen. Det antydes, at hun har set en engel svæve over sporet. Det andet spor følger Detective Galban, spillet af Keanu Reeves, en central opdager i opklaringsarbejdet efter mordet på Galbans makker, der tilfældigvis netop er blevet stukket ned i undergrundsbanen.

Der er så godt som ingen sammenhæng mellem de to spor. Det virker i lange stræk som om klipningen er foretaget med bind for øjnene og uden skelen til opbygningen af dramaturgiske højdepunkter. Det samme gælder plottets flakken mellem diverse tilløb til overordnede temaer. Er det en historie om stigmatisering af de spansktalende? Er det en hardcore krimi med den obligatoriske sambidte helt i spidsen?

Det mest interessante ved Exposed er måske i virkeligheden, at den kan fremstå som skoleeksempel på, hvordan man absolut IKKE skal begå vold over for en film i klippebordet. Instruktøren Gee Malik Linton er i hvert fald endt med ikke at ville lægge navn til det endelige resultat. I stedet står den aldeles fiktive Declan Dale krediteret som instruktør. Til gengæld står Linton krediteret for manuskriptet.

En anden interessant vinkel er, hvad der sker med filmen, når man – igen i klippebordet – forsøger at klippe den oprindelige historie med fokus den spansktalende Isabel til. Det er blandt andet sket ved at føje flere scener til med et stærkere fokus på Detective Galban, så resultat fremstår mere alment gældende og uden en mere eller indbildt etnisk slagside.

Hvis du er i stand til at stride dig igennem filmens 102 minutter, vil du med en vis sandsynlighed sidde desorienteret. Hvad handlede filmen om? Hvad er meningen med dén scene? Hvordan er de centrale figurer filmens handlingsspor castet? Svarene vil blæse i vinden og efter en stund vil filmen have fortonet sig i glemslens tåger.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Mis. Label

Titel: Exposed
Original Titel: Exposed
Premieredato: 26. maj 2016
Instruktør: Declan Dale
Skuespillere: Ana de Armas, Gabe Vargas, Sandy Tejada, Ariel Pacheco, Keanu Reeves
Spilletid: 102 min.
Selskab: Company Films, Emmett/Furla Films, Fortitude International
Genre: Drama , Krimi
Link: http://lionsgateathome.com/exposed


banner
Overskrift Højre Block
Krigsfotografen
Rambo:Last Blood
Ad Astra
True Detective -...
A Dog's Way Home
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge HænderKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...