Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Come Play
Come Play billede

Falling
7 Years Of Lukas...
Erna I Krig
Little Women
Kaptajn Sabeltan...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Family Guy sæson 6

18. marts 2009 af Ellen Norvang

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Family Guy sæson 6 billede

Den politisk ukorrekte tegnefilm, Family Guy, er på markedet med sæson 6.

Ja, selvom titlen refererer til familielivet er det bestemt ikke kernefamilien der portrætteres i ”Family Guy”. Det er heller ikke en tegnefilm for børn. Og faktisk er det også lykkedes serien at blive droppet af sit tv-selskab, Fox, for senere hen at blive bedt at om komme tilbage med nogle flere afsnit fordi fans forlangte det. Vi har altså her at gøre med noget atypisk.

Peter og Lois Griffin har de 3 børn; Meg, Chris og Stewie, samt hunden Brian. De lever i en amerikansk forstad. Det yngste barn, Stewie, er en yderst usædvanlig baby der mest af alt minder om en skurk fra en actionfilm og forsøger sågar at slå sin egen mor ihjel. Hunden Brian er på grænsen til at være alkoholisk og har været ude i stofmisbrug. Teenageren Chris er overvægtig og ikke særlig intelligent. Meg har problemer med at blive accepteret på det sociale område. Kort sagt: En familie uden for rækkevidde med problemer der får dem til at virke langt fra titlen som "kernefamilie".
I sæson 6 overværer vi moderen Lois hoppe i kanen med selveste Bill Clinton, den følelsmæssigt ustabile Meg få et usselt job i det lokale supermarked, Chris får tjans som sanger i et goth-band, Brian tager beruset til Irak og Stewie finder sammen med en gammel flamme.

En familie i en amerikansk forstad med en far der ikke helt gennemtænker sine handlinger kan får tankerne til at henlede sig hen mod "Simpsons".
Er man til ”Simpsons” går man ikke helt galt i byen hvis man vælger at investerer i ”Family Guy”. Der er flere ligheder hvis man kigger på familiens karakterer og humoren er ligeså sarkastisk. ”Family Guy” er ikke nogle prangende og flotte illustrationer og episodernes punch-lines er altid lige skarpe. Og hvis der endelig skal sammenlignes med ”Simpsons” er ”Family Guy” ikke nær så hjertevarm. Der er nogle af karaktererne der aldrig helt træder i karakter, såsom teenage-børnene Chris og Meg.
Men ”Family Guy” formår dog at skille sig ud og er ren faktisk ganske underholdende. Vel at mærke hvis man er til det sorte,sarkastiske og politisk ukorrekte. Det er fjollet og det fint til en eftermiddag på sofaen. Følger man ikke med fra starten er man hægtet af i afsnittets handling. Men det kan betale sig at henlede opmærksomheden på "Family Guy" selvom det ikke er den bedste animations serie om en disfunktionel familie der findes på markedet.

Ekstramateriale: Der er kommentarer til hvert afsnit fra seriens skaber, Seth MacFarlane, og diverse andre der har været med at til lave Family Guy.

SF/Fox.

Titel: Family Guy sæson 6
Original Titel: Family Guy
Premieredato: 24. februar 2009
Instruktør: Seth MacFarlane
Skuespillere: Seth MacFarlane
Spilletid: 299 min.
Selskab: SF-Film, 2007
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
The Craft: Legacy
The Witches
Come Play
Erna i Krig
#UNFIT - The Psy...
Kød & Blod
Til Månen og Til...
I Walk
Madklubben
Den sorte jordKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...