Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Family of Cops 3

4. marts 2002 af Morten Pedersen

1 stjerner Skriv en kommentar

Family of Cops 3 billede

Politikorruption, hvidvaskning af narkopenge og mord. ”Family of Cops III” byder på ovenstående cocktail, og selv om det umiddelbart kan lyde fængende, så er denne film alt andet.

Rigmandsdatteren Caroline Chandler finder sine forældre myrdet, og tilsyneladende peger alle spor mod hendes halvbror, Evan. Kriminalinspektøren Paul Fein sættes på sagen – og da store dele af hans familie også er ansat ved politiet (2 sønner, en datter og en kæreste, samt en datter hos statsadvokaten) er det familien Fein mod den organiserede kriminalitet.

For da Evan Chandler også bliver myrdet, er den hovedmistænkte pludselig taget ud af ligningen.
Og en sag, der så åbenlys ud, viser sig pludselig at føre til korrupte politifolk, en lokal gangsterkonge, en uærlig borgmester og meget andet. Selv patriarken, Paul Fein, sættes i forbindelse med mordet i den spegede sag. Og så må familien på arbejde i retfærdighedens tjeneste igen…

I ”Family of Cops”-serien er Charles Bronson blevet fundet frem i rollen som overhovedet for familien Fein. Charles Bronson har aldrig været en imponerende skuespiller – men har trods alt passet godt ind i visse film med sit markerede stenansigt og evne til at spille hård hund. I ”Family of Cops 3” er han i sin karrieres efterår og lettere overvægtig er den sidste del af hans karisma helt forsvundet. Han bliver dog heller ikke hjulpet synderligt af filmens tyndbenede plot, som bliver suppleret af små, sideløbende historier, der i øvrigt ingen relevans har for resten af handlingen.

Så mens Bronson kæmper bravt for at ligne en nogenlunde troværdig politimand, så kæmper forfatterne for at holde liv i handlingen, men begge dele ender i et nedslående resultat. Filmen er usammenhængende, gabende langsommelig og kedelig. Ikke engang forsøget på at lave en overraskende slutning kan hjælpe på helhedsindtrykket; ”Family of Cops 3” er ganske enkelt ikke værd at bruge tid på, og man kan kun håbe, at der ikke er plads til flere film i serien. Så for tilhængere af Charles Bronson er advarslen hermed givet og skal man absolut se en film med ham, så se hellere ”En mand ser rødt” en gang til.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Family of Cops 3
Original Titel: Family of Cops 3
Premieredato: 19. marts 2002
Instruktør: Sheldon Larry
Skuespillere: Charles Bronson, Sebastian Spence, Barbara Wiliams, Kim Weeks, Torri Higginson, Nicole DeBoer, Sean McCann, Sabina Grdevich, Joe Penny
Spilletid: 90 min.
Selskab: Vidmark, Trimark, 1998
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Beautiful Disast...
Saw X
The Creator
Madeleines Paris
Love Life
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Starstruck Sæson...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...