Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder

6. april 2022 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder billede

Magien er tilbage i den nye ”Fantastiske Skabninger”- film, som viser sig at være en visuel fryd for øjet og en modbydelig god Mads Mikkelsen.

Der skulle gå lidt tid, før vi igen fik gensyn til den kiksede og akavede Newt i J.K. Rowlings del af Harry Potter universet. Der var lige en Johnny Depp, der skulle erstattes, og så kom den grufulde corona. Nu er de fantastiske skabninger tilbage og bare rolig – den overgår heldigvis den mislykkede 2’er.

Der sker store forandringer i magi-verdenen. Valget er på vej, og den onde, Grindelwald (Mads Mikkelsen) står som en af spidskandidaterne. Dumbledore (Jude Law) kan ikke selv bekæmpe ham, og må derfor få hjælp af den akavede Newt (Eddie Redymayne) og resten af holdet. Det bliver en svær kamp imod det onde og med en meget gådefuld Dumbledore.

Mads Mikkelsen har nogle store sko af fylde ud efter Johnny Depps fratrædelse. Dog gør han det fremragende, og får virkelig genskabt Grindelwald-karakteren. Det er også herligt at se en velspillende Jude Law tilbage som Dumbledore. Idet vi kun vi ganske få minutter med karakteren i den forrige film. Sammen har de rigtig god kemi, og man er i tvivl hvorvidt, de elsker eller hader hinanden. Hvordan nogle dog kunne have været forelsket i en mand som Grindelwald er dog fortsat en gåde – han er særdeles modbydelig.

Dan Fogler er filmens comic relief og er en fornøjelse igennem historiens forløb. Selvom Newt muligvis er hovedrollen, er han mest gjort til en birolle i filmen, der desperat forsøger at få alle karaktererne med. Dette er der bestemt intet i vejen med. Og så får vi også den sødeste skabning at se fra hele Harry Potter-universet. Den er simpelthen så kær og vil smelte alles hjerter.

Visuelt er filmen det rene guld. Den er simpelthen så flot – også selvom man måske ikke er fan af universet, så får instruktør David Yates alligevel bragt alle de fantastiske skabninger til live.

Filmen er fået en kæmpe gevinst ved at Steve Kloves tilbage som manuskriptforfatter. J.K. Rowling er simpelthen ikke dygtig nok alene, og det viste den anden film også. Kloves har stået bag de andre Harry Potter-film, og dette kan tydeligt mærkes, da manuskriptet er meget mere skrapt end forrige film. Der er dog lidt uforløsning, og historien virker ikke til at være helt færdig. Vi venter stadig på det dramatiske opgør imellem Dumbledore og Grindelwald, som kunne være det rene cinematiske guld. J.K. Rowling har dog sagt, at der forventes yderligere to film i fremtiden – så vi må krydse fingre for, at opgøret i fremtiden vil finde sted.

”Fantastiske Skabninger 3: Dumbledores Hemmeligheder” er en visuel, vellykket fortsættelse. Mads Mikkelsen og Jude Law er filmens højdepunkt, og man håber at se mere af denne fortryllende kemi i fremtiden. Selvom der ikke er særlig meget historie, sidder man tilbage med følelsen af et overstået kapitel – dog med en forventning om flere fortsættelser.

Titel: Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder
Original Titel: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Premieredato: 7. april 2022
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston, Mads Mikkelsen
Spilletid: 142 min.
Selskab: Warner Bros. Pictures, SF Studios, 2022
Genre: Action , Adventure , Fantasi


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...