Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Fantastiske skabninger og hvor de findes

17. november 2016 af Maria Bogensberger

5 stjerner Skriv en kommentar

Fantastiske skabninger og hvor de findes billede

En smuk film i en magisk verden der drager dig med.

Fantastiske skabninger og hvor de findes er en forhistorie til de populære Harry Potter film. Da Harry Potter går på Hogwarts, finder han bogen ´Fantastiske skabninger og hvor de findes´, en opslagsbog som er skrevet af Newt Scamander, skrevet 70 år tidligere.
I denne nye serie følger man Newt Scamander og hans fantastiske skabninger.
Den unge troldmand Newt Scamander (Eddie Redmayne) ankommer til New York i 1926. Hans verdens omspændende rejse er ved at være slut. En rejse hvor han finder og redder fantastiske skabninger. Men byen er ramt af uroligheder. En stor del ikke magiske mennesker også kaldet No-Majs, vil have udryddet al magi, da en skræmmende skikkelse skaber skræk og rædsel. Samtidig er den ondskabsfulde troldmand Gellert Grindewald forsvundet efter at have gjort stor skade i Europa.
Ved ankomsten bliver Newt Scamander´s kuffert, som huser de magiske skabninger forbyttet og den intetanende Nomaj Jacob Kowalski (Dan Fogler), kommer ved et uheld til at slippe skabningerne fri. En hæsblæsende jagt sættes i gang for at indfange skabningerne, før de havner i de forkerte hænder.

Nyt univers
Den berømte forfatter J. K. Rowling som har skrevet alle bøgerne i Harry Potter serien, fortalte i 2013 af hun ville skrive en forhistorie. Fantastiske skabninger og hvor de findes er første film i en serie på mindst tre film og handler om troldmanden Newt Scamander fortællinger og oplevelser, hvor ud fra han er ved at skrive en bog af samme navn.

Fantastiske skuespillere
Fantastiske skabninger og hvor de findes er fyldt med talentfulde skuespillere, der alle spiller deres roller meget imponerende. Hovedrollen Newt Scamander spilles af Eddie Redmayne, der senest har spillet med i filmen Den Danske pige (2015) Oscar nomineret, bedste hovedrolle og Teorien om alting (2014) Oscar vinder, bedste hovedrolle. I denne film gør han det igen. Fantastisk skuespil der får dig draget ind i hans magiske verden, så man helt glemmer at det er en film. Han spiller en magi-Zoolog med et stort og varmt hjerte, der har viet sit liv for at redde de fantastiske skabninger og sørge for at de kommer videre i livet på bedste vis.
En anden der gør det rigtig godt er Dan Fogler, som spiller Jacob Kowalski en intetanende NoMajs der bliver en god ven og en rigtig god hjælper for Newt. En mand der er træt af sit arbejde på konservesfabrikken og som brændende ønsker at åbne sit eget bageri, men mangler pengene til at fuldføre sin drøm. Dan Fogler har bla. spillet med i Custody (2016) og Barely Lethal (2015). Og ja jeg kunne blive ved, for alle er med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

Et magisk univers
Filmen varer 2 timer og 13 minutter og på intet tidspunkt føltes den lang. Tiden fløj af sted og man blev suget ind i denne fortryllende verden. Der sker så meget hele tiden, uden at det bliver for meget. Den er så Magisk og smukt filmet, en sand oplevelse der gør at man lever sig dybt ind i filmen. Det er en rigtig god ide med denne forhistorie til Harry Potter og med denne hæsblæsende start, kan man kun glæde sig og se frem til fortsættelsen på Fantastiske skabninger og hvor de findes

Filmen bliver vist i både 2D & 3D og i IMAX i 3D.

Titel: Fantastiske skabninger og hvor de findes
Original Titel: Fantastic Beasts and Where to Find Them
Premieredato: 17. november 2016
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Colin Farrell, Dan Fogler, Ron Perlman
Spilletid: 133 min.
Selskab: Warner Bros 2016
Genre: Adventure
Link: http://www.imdb.com/title/tt3183660/releaseinfo


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...