Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Crawl
Crawl billede

Løvernes Konge
Mellem Linjerne
Angel Has Fallen
Dumbo
Escape Plan: The...
Kapernaum
Captain Marvel


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Far til fire – Gir aldrig op. Soundtrack.

11. oktober 2005 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Far til fire – Gir aldrig op. Soundtrack. billede

Far til fire er tilbage på et hvide lærred og filmen er fyldt med både nye og gamle sange fra de gamle film. Det er en sand fornøjelse at lytte til.

"Far til Fire - gi'r aldrig op!" er en moderne og humoristisk fortælling om, hvordan man som familie kan klare alle strabadser når bare man holder sammen og hjælper hinanden.
Far bliver fyret som revisor, fordi chefen synes, han er for kedelig og ikke passer til virksomhedens nye progressive profil. Som enlig far til fire må alle sejl sættes ind for at få jobbet tilbage, og børnene er ikke sene til at komme med gode ideer til, hvordan fars image kan peppes op.

Musikken til den nye film om Far til Fire og ikke mindst om Lille Per er fyldt med god dansk musik. Der er masser af gamle kendinge med fra alle de gamle Far til fire film, og så er der skrevet nogle nye sange, der med tiden nok skal blive sunget og spillet på mange børneværelser, for de rammer som de gamle plet, hos børn og for den sags skyld også hos det lidt ældre publikum.

De gamle sange er med musik af en af dansk film musiks helt store ikoner, Sven Gyldmark, der blandt andet står for Hej for dig og hej for mig, Det er sommer det er sol og det er søndag og klassikeren Til Julebal i Nisseland. Sven Gyldmark skrev også melodier til en lang række Morten Korch film og andre danske folkekomedier fra dansk film gyldne år.
På dette nye soundtrack er hans gamle melodier blevet fortolket og frisket op, så nutidens publikum kan nyde dem med tidens beat. Det er lykkedes meget godt og både Godmorgen, Godmorgen og Cirkus! Cirkus!, bliver sunget flot af Morten Remar. Og også andre kunstnere som Kasper Kesje og Anne Morillo, kommer med deres flotte fortolkninger.

Det har været svært at skulle finde en komponist der skulle kunne mestre den uforlignelige Sven Gyldmark, men Martin Brygmann, er absolut et godt bud. Han har leveret et par særdeles velkomponerede numre. Hør blot Celines sang, hvor også en anden dinosaur indenfor dansk musik, nemlig Niels Skousen, optræder. Og så har Martin Brygmann fået lavet en rigtig ørehænger ud af filmens titelmelodi, Far til Fire, hvor Bobo Moreno og kaya Brüel, danner en flot duet. Det er brygmannsk, når det er bedst.

Kasper Kesje der spiller rollen som Lille Per, synger selv sine sange og de er ærligt og ægte fremført. Helt i ånd og stil med de gamle versioner. Så hvis man kan man lide dem, så vil man heller ikke blive skuffet over at hører Kasper kesje, hakke sig igennem de udødelige Hej for dig og Hej for mig og til Julebal i nisseland. Det er på en finurlig måde meget smukt…..det er i hvert fald ægte.

Fremhæves skal også sangen, Månen skal danse i nat, med tekst og musik af Victor Skaarup og Sven Gyldmark. Det er smukt og fantastisk fremført af Ditlev Ulriksen.

Trackliste:

Far til fire.

Hej for dig og hej for dig.

Godmorgen, Godmorgen.

Hej sol – Skin på mig.

Det er sommer, det er sol og det er søndag.

Celines sang.

Cirkus, Cirkus.

Bumme-lumme-lumme-lumme-lum.

Månen vil danse i nat.

Far.

Bornholm ! Bornholm ! Bornholm !

Nu har du glemt mig.

Til Julebal i Nisseland.

Alt i alt er soundtracket til far til fire – Gir aldrig op, yderes vellykket. Det holder stilen fra de gamle og elskede film og deres musiknumre. Martin Brygmanns nye tiltag, passer fint ind i stilen og afviger ikke det mindste. Det er glad og ærligt og man bliver helt i god humør, allerede efter en enkelt gennemlytning.

far til fire filmen er tilbage fra de gode gamle dage, og musikken følger fint med.

Soundtracket er venligst udlånt af EMI Music.

Titel: Far til fire – Gir aldrig op.
Original Titel: Far til fire – Gir aldrig op.
Premieredato: 3. oktober 2005
Genre: Familie

banner
Overskrift Højre Block
Escape Plan - Th...
Fisherman's Frie...
Once Upon A Time...
Petra
Danmarks Sønner
Vilde Rolf Smadr...
Nancy Drew and t...
Skammerens Datte...
Alita: Battle An...
StilhedenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...