Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Frost 2

25. december 2019 af Sofie Svane

4 stjerner Skriv en kommentar

Frost 2 billede

Fortryllende juleeventyr perfekt til juledagene

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven forlader Arendelle for at rejse til den fortryllede skov, for at finde roden til Elsas kræfter og rede kongeriget.

Efter at have brugt sine stadigt voksende magiske kræfter til at overvinde den frygtelige forbandelse med evige vinter i Frost (2013), regerer den smukke dronning Elsa, herskerinde af sne og is, nu det fredelige rige Arendelle og nyder et lykkeligt liv med sin søster, prinsesse Anna.

En melodiøs stemme, som kun Elsa kan høre, vækker hende om natten og inviterer hende til den mystiske fortryllede skov, som søstrenes far fortalte om for længe siden. Stemmen bliver ved med at kalde, og Elsa ved i sit indre at hun må følge den. Sammen med Anna, Kristoff, Olaf og Sven følger hun stemmen ud i det ukendte, for at finde svar i den evige tåge, som indhyller den mystiske skov. Uforklarlige ting begynder at ske og kongeriget er igen i fare. Det er nu op til dronning Elsa med sine magiske evner at overvinde fortryllelsen og genoprette frede.

Frost 2 er Disneys efterfølger den populære Frost fra 2013, hvor søstrene Anna og Elsa reddede kongeriget Arendahl fra en forbandelse med evig vinter, hvor Elsa hjerte nær var frosset til is.
Historien fortsætter et par år efter, hvor alt ånder fredelig idyl. Karaktererne går igen og Rensdyret Sven leverer dybe indsigter, mens snemanden sørger for humor og leverer smil og vitser. Historien følger ikke overraskende en klassisk skabelon, der enkelte steder kan føles en smule konstrueret, men alligevel fungerer det overraskende godt.

For som i den oprindelige Frost, er dronning Elsa stadig efter 6 år en mere seriøs og nuanceret ung kvinde, end normen har været for (andre) Disney-prinsesser gennem årene. Så selvom Frost 2 har sine mangler, er det et fortryllende eventyr, perfekt til hygge i juledagene.

Frost 2 bygger på H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen, og den fortryllede skov er inspireret af naturområder på Island og i Norge. De danske stemmer og oversatte sange er vellykkede og filmen kan ses i biograferne med både dansk og engelsk tale.

Danske stemmer til filmen: KRISTINE YDE ERIKSEN, MARIA LUCIA HEIBERG ROSENBERG, TINA DICKOW, MARTIN BRYGMANN, SZHIRLEY, KENNETH M.CHRISTENSEN, HENRIK PRIP, KEN VEDSEGAARD

Trailer:

Titel: Frost 2
Original Titel: Frozen 2
Premieredato: 25. december 2019
Instruktør: Chris Buck, Jennifer Lee
Skuespillere: KRISTEN BELL, IDINA MENZEL, JOSH GAD, JONATHAN GROFF, STERLING K BROWN
Spilletid: 104 min.
Selskab: Disney, 2019
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...