Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The High Note
The High Note billede

Spiral: From The...
Sjæl
I Krig Med Morfar


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Glee Sæson 5

3. oktober 2014 af Elsebeth Frederiksen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Glee Sæson 5 billede

Sådan myrder du The Beatles' bagkatalog

Det er tid til endnu et skoleår på McKinley High school, hvor vi endnu engang skal være sammen med eleverne på skolen. Her følger vi hovedsageligt "The Glee Club" som igen kæmper om at vinde sangkonkurrencen mod de andre skoler.
I denne sæson har de The Beatles- tema og her formår de at myrde Beatles’ ellers så smukke bagkatalog med tamme triste versioner af klassikerne.

The Glee Club består af en gruppe high school elever, som synger i kor. Der er krøblingen i kørestol, den utilpassede asiat/jøde, den smukke cheerleader og så er der Blaine(Darren Criss), den stilsikre bøsse, som også er en af seriens helt store stjerner. Der er også Sue Sylvester (fantastisk spillet af Jane Walsh), som er intrigant og kold.

I starten af denne sæson er Blaine ikke sammen med sin kæreste Kurt(Chris Colfer), som han mødte på high school, men da Blaine var ham utro, slog han op. I første afsnit finder de dog sammen igen og de bryder ud i sang, sådan som man bør.
Blaine får endda også friet til Kurt, selvom de nok kun er 17 år og det er måske lidt ungt.

Kurts far ser heller ikke ud til at have noget imod det. Han giftede sig også med Kurts mor da de var 22. Selvom jeg nok synes der er en væsentlig forskel.

I New York har Rachel(Lea Michelle) arbejde på en café, mens hun venter på det store gennembrud. Hun bryder også ofte ud i sang sammen med resten af kollegaerne i cafeén.

Sjovt nok er det også Beatles-sange, de slagter. Alle dem, der er færdige på skolen vender tilbage for at mindes Finn Hudson (Cory Monteith, som blev skrevet ud af serien, da han døde af en overdosis i 2013 ), som døde året før. Her bliver der fortalt nogle sandheder, flippet ud på hinanden og grædt en masse.

Denne serie er mest en serie, som beskriver hvordan man som ung udvikler sig i high school og bygger fundamentet for resten af sit liv.
Og dette gør den godt, men dog en anelse urealistisk indimellem. Glee er en serie for unge, der er vild med billige replikker og ikke bliver træt af at personerne i serien hele tiden bryder ud i sang. Så er den også for andre der har serien som lidt af en ”guilty pleasure”. Serien er underholdende, men det faktum at de hele tiden bryder ud i sang irriterer mig altså.

Men hvis man er til den letbenede musical-genre er Glee en af de bedste. For mig er det bare lidt ”la la”.

Der er en Glee Jukebox med alle numrene fra sæson 5.Hvis man ikke har fået nok af dem i serien, kan man også finde dem der.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Glee
Original Titel: Glee
Premieredato: 3. oktober 2014
Instruktør: Eric Stoltz, Brad Falchuk, Paul Mccrane
Skuespillere: Jane Lynch, Mark Salling, Chris Colfer, Kevin Mchale, Lea Michele, Cory Monteith, Matthew Morrison, Amber Riley, Jenna Ushkowitz, Naya Rivera
Spilletid: 877 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, 2014
Genre: Musical , Romantik


banner
Overskrift Højre Block
Blackbird
Wrath of Man
I Krig med Morfar
Da Hitler stjal ...
Chaos Walking
Promising Young ...
Den Anden Side
Minari
Once Were Brothe...
Sound of MetalKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...