Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Gray Matters.

25. januar 2009 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Gray Matters. billede

Gray Matteres er en helt igennem ”straight” komedie, selvom den ligger op til debat omkring parforhold imellem sammen køn. Søde skuespillere trækker den lidt kedelige historie hjem.

Gray (Heather Graham) lever tæt sammen med hendes broder Sam (Tom Cavanagh). De er altid sammen, og kender hinanden så godt, at når den ene siger noget afslutter den anden sætningen. De bor sammen, og har hver deres gode job. Gray i reklamebranchen, og Sam arbejder på et hospital. En dag beslutter de sig for at Sam skal møde en kvinde, så der kan komme andre ind i hans liv end hans søster. Snart møder han den skønne Charlie (Bridget Moynahan), og de bliver straks forelsket. Det umage trekløver bruger meget tid sammen, og Gray har svært ved at give sin broder videre til en anden kvinde. Hendes følelser for ham er nemlig en smule mere end broderlige. Gray går i terapi men nogle af svarene på hendes dilemma kommer blandt andet fra en taxi-fyr og en arbejdskollega. Sam og Charlie beslutter at gifte sig, men inden da udvikler tingene sig sådan, at Gray i et letsindigt øjeblik kommer til at kysse Charlie. Som ved et trylleslag finder hun ud af, at hun er lesbisk, eller måske endda både til mænd og kvinder. Forvirringen er total, og der skal mere end en god forklaring til at redde trådene ud igen.

Heather Graham (blandt andet kendt for sin rolle som den topløse rulleskøjtepige i filmen Boogie Nights), Bridget Moynahan (Sex And The City) og Tom Cavanagh (Ed) gør hvad de kan med deres roller, og det kommer der ikke det helt store ud af. De er alle søde, smukke og fuldstændig tilforladelige, og passer perfekt ind i denne mainstreamfilm, der trods sit kontroversielle emne ikke formår at levere det, der kunne have været en interessant historie. Birolleskuespillerne Alan Conningham der spiller Gory, og Rachel Shelley der spiller Julia Barlett er begge kendt for roller der sætter deres seksualitet i fokus. I den ”virkelige verden” er Allan Conningham sprunget ud af skabet som biseksuel, og Rachel Shelley er kendt for sin rolle i Tv-serien The L-World som Helena Peabody. De gør det begge godt i deres små roller, og er med til at holde dampen oppe undervejs.

Gray Matters er en sød lille film der desværre aldrig rigtig kommer op at koge. Det store spørgsmål om hvad der sker, når bror og søster er forelsket i den samme kvinde virker umiddelbart som en historie, der er mulighed for at putte lidt kød på. Desværre ender det hele lidt sødsuppe agtigt, og de ellers søde og tiltalende skuespillere drukner i en historie der ender som ligegyldig og ikke specielt interessant. Det til trods vil Gray Matters uden tvivl gå rent ind hos det publikum, der sluger serier som Sex And The City råt. Alle andre burde måske overveje en ekstra gang om de vil bruge 93 minutter af deres liv på denne lidt ligegyldige Amerikanske komedie.

Ekstramateriale.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne udgivelse.
Billedet står pænt, og
filmen bliver præsenteret i dens oprindelige Widescreen format.

Gray Matters kan ses med Danske, Finske, Norske og Svenske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Gray Matters.
Original Titel: Gray Matters.
Premieredato: 20. januar 2009
Instruktør: Sue Kramer.
Skuespillere: Heather Graham, Bridget Moynahan, Tom Cavanagh, Sissy Spacek, Molly Shannon, Bil Mondy, Alan Cumming, Rachel Shelley.
Spilletid: 93 min.
Selskab: 2006.
Genre: Romantik

banner
Overskrift Højre Block
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
Udvandrerne
Farvel hr. Haffmann
BeskytterenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...