Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Hawaii Five-O - Sæson 3

1. september 2014 af Elsebeth Frederiksen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Hawaii Five-O - Sæson 3 billede

Nye seere skal ikke begynde her

De er lækre mænd, smukke kvinder og strande, og så kan de opklare forbryelser, selvom privatlivet ikke altid er lige nemt.
Hawaii Five-O er en nyfortolkning af den originale serie, som kørte i 60erne og 70erne. Det er de samme hovedpersoner, bare med bedre effekter og teknologi.

Det, der adskiller Hawaii five-O fra andre krimidramaer, er, at det foregår på Hawaii og prøver så vidt muligt at afspejle samfundet. Derfor er der også politifolk, som er lokale med hawaiianske navne, hver episode har et hawaiiansk titel og man bruger de smukke lokationer, som blandt andet de smukke strande.

Serien tager udgangspunkt i kriminalbetjenten, som er tidligere Navy Seal, Steve McGarrett (Alex O’Loughlin), som vender tilbage til Hawaii for at efterforske sin fars mord. Faderens mordskaber dermed den første historie, og er baggrunden for etableringen af Hawaii Five-O som Steve McGarrett danner sammen med blandt andet Danny 'Danno' Williams (Scott Caan), Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) og Kono Kalakaua (Grace Park)

Serien handler selvfølgelig både om opklaringen af forbrydelser, som normalt handler om mord, men også om personlige problemer og forviklinger. '

Sæson 3 starter meget brat. Det er fortsættelsen af sæsonafslutningen fra sæson 2. Det er et problem, fordi man ikke bare kan springe på og det bliver ikke forklaret særligt godt. Hele sæsonen handler især om Steve og forholdet til sin mor, som åbenbart har haft falsk identitet. Her følger man Steves kvaler med at acceptere sin mor igen og opbygge et godt forhold til hende igen, på trods af hendes løgne. Danny kæmper for sin datter, Chin Ho har store personlige kriser og Kono har krise i sit parforhold.

Teknologien i denne serie er, som mange andre serie i samme stil usandsynlige. I første afsnit bliver en forbryder hjulpet på fri fod via en helikopter og en krog, som løfter bilen op i luften og væk. Her sad jeg i hvert fald og undrede mig lidt. De har også verdens bedste udstyr og kan matche DNA på 10 minutter og få resultater af blodprøver på 20.

Tænk, hvis man kunne det i virkeligheden, så kunne politiet da virkelig opklare forbrydelser meget hurtigere. Hvis man kan abstrahere fra dette, er det en god serie. Replikkerne kan godt være lidt hurtige og nogle gange lidt søgte, men det må man bare acceptere i denne type serie. Der er fart og spænding og det fungerer meget godt, Hvis man er til en serie som CSI, vil man være meget tilfreds med denne serie. Hvis man er til lidt mere intelligent underholdning eller psykologiske dramaer, så er dette ikke for dig.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Hawaii Five-O
Original Titel: Hawaii Five-O
Premieredato: 1. september 2014
Instruktør: Bryan Spicer, Larry Teng, Steve Boyum
Skuespillere: Dennis Chun, Teilor Grubbs, Taylor Wily, Masi Oka, Grace Park, Daniel Dae Kim, Scott Caan, Alex O'loughlin, Brian Yang, Michelle Borth
Spilletid: 993 min.
Selskab: 2011
Genre: Drama , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...