Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Hellbenders.

9. august 2014 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar

Hellbenders. billede

“Et sted imellem The Evil Dead og Ghostbusters” står der på bagsiden af det Danske DVD cover til Hellbenders. Desværre vist bare et billigt salgstrick for at få folk til at købe denne ligegyldige horror komedie.

The Agustine Interfaith Order of Hellbound Saints, er en noget atypisk sammenslutning af præster der alle er blevet fordømt af kirken, og netop bruger dette til at uddrive dæmoner fra besatte mennesker og sende dem tilbage til helvede. Deres metoder er temmelig anderledes, idet deres job består i at opfører sig ukristeligt dårligt 24 timer i døgnet. De bander, ryger, tager stoffer og nyder forskellige seksuelle udskejelser, i håb om at blive besat af en dæmon. Hvis dette sker skal de begå selvmord, og derved trække den med tilbage i helvede.

Desværre er der kun meget få ting der virker i denne film, der har svært ved at bestemme sig for om den skal være plat komedie eller horror der hylder genrens klassikere. Dette resultere i en ligegyldig film, hvor historien virkelig går helt i baglås og trækker ned på helhedsindtrykket. Ideen med de usømmelige og fordømte præster er sjov, men det virker bare ikke rigtigt på film, i hvert fald ikke i denne.

Skuespillerne gør hvad de kan, og Clifton Collins Jr. gør bestemt sit bedste for at holde sammen på hans mange dårlige replikker. Bedst er Clancy Brown, der som altid brænder igennem med de roller han spiller. Her bander han sig igennem historien som den fordømte helgen Angus.

Effekterne er såmænd gode nok og sminken er flot udarbejdet. Men det er desværre bare ikke nok til at trække den tåbelige historie op fra helvedets dybder, hvor den bestemt også må udspringe fra.

Instruktøren J.T. Petty der før har lavet film som Cowboys And Aliens, har her helt mistet grebet om en historie, som han nok har brændt for at fortælle, men som desværre er blevet til en gevaldig rodebunke, der drukner de komiske intentioner, hvilket gør at man sidder tilbage med en anstrængt grin og en helvedes dårlig fornemmelse af at havde brugt 83 min. af ens liv på noget værre bras. Måske man burde læse tegneserien som filmen er baseret på, måske det ville gavne filmversionen? Måske?

Ekstramateriale.

Der er ikke noget ekstramateriale på denne DVD udgivelse.

Udgivelsen er ganske pæn, og skulle man have lyst til at se Hellbenders i 3D er det også muligt. Denne anmeldelse er baseret på 2D udgivelsen.

Hellbenders er venligst stillet til rådighed af Koch Media.

Titel: Hellbenders.
Original Titel: Hellbenders.
Premieredato: 9. august 2014
Instruktør: J.T.Petty
Skuespillere: Clancy Brown, Clifton Collins Jr, Andre Royo, Robyn Rikoon.
Spilletid: 83 min.
Selskab: 2012.
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...