Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Highlander 2 - Special Edition

18. september 2007 af Maria Moni

1 stjerner Skriv en kommentar

Highlander 2 - Special Edition billede

Highlander 2 er et godt eksempel på, hvorfor man skal afholde sig fra at lave en 2’er!

Det er ofte svært at lave en god 2’er, og alle ved, at det næsten er umuligt at overgå en succesfuld 1’er. For det meste slipper instruktøren alligevel nogenlunde fra at lave en efterfølger, og ind i mellem er 2’eren faktisk bedre end 1’eren. Det er så ikke tilfældet med Highlander 2! Det er nok den værste efterfølger, man længe har set! Filmen er både klodset og uinteressant, og det er nærmest pinagtig at overvære den ene dårlige scene efter den anden. Det er lige før, at filmen er så dårlig, at den rent faktisk er god, men det er også kun lige før.

Handlingen udspiller sig i året 2024. Industriel forurening har ødelagt ozonlaget, og jorden beskyttes nu af et elektromagnetisk skjold, som Connor Macleod (Christopher Lambert) i sin tid var med til at udvikle. En lille oprørsgruppe, anført af Louise Marcus (Virginia Madsen) er i midlertidig overbevist om, at ozonlaget er gendannet.

MacLeod, som er den eneste udødelige tilbage på jorden, er efterhånden blevet en gammel mand, som kun venter på dødens barmhjertige omfavnelse. MacLeod tænker tilbage til fortiden, hvor han sammen med Ramirez (Sean Connery) var en del af en modstandsbevægelse, der kæmpede imod General Katana (Michael Ironside). Deres angreb mislykkes, og MacLeod blev dømt til et liv i fremtiden, hvor han skulle kæmpe imod andre udødelige. Hvis det skulle lykkes MacLeod at være den sidste overlevende, ville han få valget imellem at blive gammel og dø i fremtiden eller vende tilbage til fortiden som en fri mand.

MacLeod har taget sit valg, men General Katana frygter for, at MacLeod i sidste øjeblik vil ændre sin mening og vende tilbage. Derfor sender han to håndlangere frem til fremtiden for at udslette MacLeod, som imod alle odds vinder kampen. MacLeod genvinder nu sin ungdom, og sammen med Louise Marcus drager han ud på en mission for at bevise, at ozonlaget er intakt igen. Dog møder de stor modstand fra den økonomiske chef af TSC (The Shields Corporation), som slår sig sammen med General Katana i et forsøg på at stoppe MacLeod.

Highlander 2 er rent ud sagt en meget dårlig film, og genudgivelsen af den på dvd gør den bestemt ikke bedre. Handlingen er kaotisk, dialogen er ligegyldig og specieleffekterne er elendige.

På trods af, at man har været i stand til at caste både Christopher Lambert og Sean Connery, som begge var med i den originale film, er Highlander 2 stadig helt og aldeles mislykket. Man krummer næsten tæer over, at en så velrespekteret skuespiller som Connery overhovedet vil optræde i en så kikset film. På den anden side er han det eneste lyspunkt i en ellers håbløs film. Hans humor, frække glimt i øjet og uforlignelige charme er ikke til at komme udenom, og det er i sidste ende Connerys præstation, som er med til at rede filmen en enkelt stjerne.

Ekstramateriale
Der er intet ekstramateriale på dvd’en.

Filmen er tekstet på dansk, svensk, norsk og finsk.

Lyden er gengivet i Dolby Digital 2.0 og 5.1

Filmen er venligst stillet til rådighed af On Air Video

Titel: Highlander 2 - Special Edition
Original Titel: Highlander 2 - Special Edition
Premieredato: 8. august 2007
Instruktør: Russell Mulcahy
Skuespillere: Christopher Lambert, Virginia Madsen, Michael Ironside, Sean Connery, John C McGinley, Allan Rich
Spilletid: 110 min.
Selskab:
Genre: Sci-Fi

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...