Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Livsvidner - Gud...
Livsvidner - Gud, Lever De Enndu? billede

John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Den, Der Lever S...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

I Against I

15. august 2014 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar

I Against I billede

Ligegyldig og rodet duel-spil...

En mand findes myrdet. Ikke en helt almindelig mand, men en kriminel families overhoved. På et overvågningskamera spottes to mænd som har været forbi det kontor hvor liget bliver fundet, så pludselig står den hævngerrige efterladte søn med to hovedmistænkte. Begge personer nægter sig skyldige, men bliver truet på det groveste og får til opgave at likvidere sin modpart. Inden for 12 timer skal to mænd kæmpe for at holde sig i live, og taget livet af sin direkte modstander. Lad spillet begynde...

Ian Drake og Issac Revchenko står ansigt til ansigt, i en ellers på papiret lige til thriller. Men da de to først bliver sluppet på græs, så hvirvles de ind i et kynisk spil, hvor intet er som det ser ud. Selvom dette er en ansigt til ansigt film, så udvides persongalleriet stødt og ender med at indbyde til et plot som er fyldt med flere lag. Desværre er I Against I forholdsvis billigt produceret, og hverken skuddueller eller når speederen er i bund bag rattet, virker særligt nervepirrende eller fængende. Måske derfor er skuespillerne Kenny Doughty og Ingvar Sigurdsson nærmest nødt til at overspille og på de mest akavede måder, bide tænderne sammen for at vise publikum at det er ”alvor”.

I Against I har da også blot en spilletid på små 5 kvarter, hvilket gør at hele molevitten sammenfattes kort og kontant. Ikke at det som sådan gør noget, for helt ærligt, så er jeg egentlig ikke draget af at skulle vide meget mere om de halvkedelige aktører som for et godt ord, falder i med tapetet. Vi starter simpelthen med at finde den ovennævnte mand myrdet og små fem minutters spilletid senere er vi sådan set i I Against I-mode. Bum faldera!

Der er ikke rigtig nogle fronter, hvor filmen på nogen måder udmærker sig. Stive replikker, halvrodet og uengageret manuskript og en levering som ikke engang er tømmermands-tv værdig. I Against I bliver aldrig den drabelige duel der var lagt op til, og ikke engang de mystiske sidehandlinger og indfald pynter. I Against I er en bundskraber og får blot en enkelt stjerne.

Udgivelsen indeholder intet bonus materiale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Koch Media.

Titel: I Against I
Original Titel: I Against I
Premieredato: 13. august 2014
Instruktør: Mark Cripps, David Ellison, James Marquand
Skuespillere: Kenny Doughty, Ingvar Sigurdsson, Mark Womack, Sonia Balaco, John Castle, Robert Shannon, Epeli Taione, Paul McGrattan
Spilletid: 78 min.
Selskab: Stray Dogs Films, 2012
Genre: Action
banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...