Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Ice Road

29. juli 2021 af Sofie Svane

3 stjerner Skriv en kommentar

Ice Road billede

Forudsigelig og stabil tømmermands-underholdning med Liam Neeson

En diamantmine kollapser i det nordlige Canada, og de overlevende minearbejdere bliver spærret inde i ruinerne. De har kun ilt til 30 timer og mangler udstyr til at blive gravet fri.

Jim Goldenrod (Laurence Fishburne), en garvet ice-road truckleder, får til at opgave at lynhurtigt samle et redningsteam, der skal fragte det nødvendige bore- og redningsudstyr tværs over det frosne ocean for at komme de indespærrede minearbejdere til undsætning.
Crewet består af ingen mindre end Liam Neeson, som ice-truckeren Mike McCann, der sammen med Jim og Tantoo (Amber Midthunder), begiver sig afsted i kapløb mod tiden.

Omgivet af naturens ubarmhjertige miljø og i fare for at isen bryder op så sent på sæsonen, opdager de at den største trussel kommer et sted fra, de aldrig havde troet. De må nu kæmpe ikke blot for at rede minearbejderne, men også for at selv overleve.

Ice Road er en udpræget Liam Neeson film. Vi kender ham fra et utal af actionfilm som Taken-filmene (2008-2014), The Grey (2011) og The Commute (2018), hvor han spiller den alvorlige, men venlige, hårdtslående helt, der har hjertet på det rette sted og med ansigtet i kendte sammenbidte og beslutsomme folder, sætter afsted for at redde verden. Han skal som regel en del knubs igennem, så vi lige når at blive bekymret for, om han også klarer det denne gang. Inden det oftest ender godt, og vi igen kan ånde lettet op, trygt forsikret om at det gode vinder over det onde.

Filmen Ice Road er ingen undtagelse, og den følger fint formlen. Den er skrevet og instrueret af Jonathan Hensleigh, som tidligere har skrevet bl.a. Armageddon fra 1998.

Ice road er forudsigelig, følger sin formel og lader karaktererne tage nogle ufatteligt dumme beslutninger undervejs for at drive plottet fremad. Vi ved, hvad der venter. Vi ved, at noget vil gå galt, og vi håber at det med denne type film trods alt må ende godt, efter at de har været en masse igennem.

Men hvor Ice Road ikke byder på mange overraskelser, så byder den på stabilt tempo, en gennemført usympatisk skurk og en helt- og heltinde med hjertet på rette sted. Det er med andre ord en rigtig fin tømmermandsfilm, hvor man trygt kan overlade komplekse tanker til andre ting og blot følge med. Liam Neeson ligner sig selv og leverer rollen som venlig bad-ass, præcis som han plejer.

Trailer:

Titel: Ice Road
Original Titel: Ice Road
Premieredato: 29. juli 2021
Instruktør: Jonathan Hensleigh
Skuespillere: Liam Neeson, Laurence Fishburne, Holt McCallany, Amber Midthunder
Spilletid: 103 min.
Selskab: Scanbox
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...