Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

It Runs In The Family (VHS)

25. maj 2004 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

It Runs In The Family (VHS) billede

En familieskildring på godt og ondt, og en lejlighed for at opleve Douglas familien samlet for første gang, så massivt på lærredet, med en aldrende Kirk i storform.

Familien Gromberg er succes, stortset alle klarer sig, men ikke når det gælder kommunikation med hinanden, alle synes at lave dere seget liv, som de andre ikke ved af. Alex (Michael Douglas) er den midaldrende advokat, der er belevet mere human og moralsk, også iforholdet til firmaets profil, som udelukkende er den profitorienteret. Han har en flirt kørende med en kvinde, der er under udvikling, ved en hjemløsebazaer som frivillig arbejder. Hans kone Rebecca (Bernadette Peters) er familiens psykolog, hustru og mor, og prøver at få det hele til at køre, men ingen vil rigtig indvolvere hende i deres liv. Asher (Cameron Douglas) studere, presset af familiens aner, men er flipperen, dj´en, og stofmisbruger. Han går i klasse med Peg (Michelle Monaghan), og deres kontroversielle sammenstød i timerne, bringer dem på forunderligvis sammen, og meningen med livet begynder langsomt at gå op for ham. Den unge og stille Eli (Rory Culcin) har fundet sin patos, en fascination af den nystratede punkede Abby (Irene Gorovaia) fra hans klasse. Hans eget oprør synes at lægge hos hende. Og langsom finder han den naturlige styrke og tør vise flere følelser. Familiens overhoved, Mitchell (Kirk Douglas) er skræntende, og en hjerneblødning, for ham til at vænne sig til tanken om sin egen død. Hans kone Evelyn (Diana Douglas) går også regelmæssigt til lægen, men virker rask og har et meget forstående forhold med sin mand, med sine særheder.
Der opstår dramatiske hændelser, som tvinger familien sammen, og ders forskellige liv, kommer pludselig til udtryk, og som får det hele til at at vakle.

Instruktøren Fred Schepisi, der er mest kendt for film som “Roxanne”, “Det Russiske Hus” og “A Cry In the Dark”, har her stykket den klassiske hsitorie sammen om moderne familiers trængsler, og har gjort det med ynde og god indlevelse. Familien Douglas som optræder her med 4 af slagsen, er Kirk Douglas helt fremme og stjælder billedet. Også Michael Douglas er fremragende, den unge cameron Douglas har flere film i ærmet, men endnu ikke sine forgængeres karisma. Endnu en Culkin, med fornavnet Rory, glider godt ind i filmen, med sit mere melankolske og indadvendte spil. Og den altid gode Bernadette Peters.
Filmen har mange budskaber, og tråde den skal samle, men lægger ikke noget nyt til genren, men bliver den gode amerikanske fortælling, skåret efter forrige modellers skabaloner. Den er bestemt seværdig, både for spillet Douglas og Douglas imellem, og dens budskaber, som “nogle familier overlever alt. Til og med hinanden”. Se den før din familie...

Filmen er venligst stillet til rådighed af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: It Runs In The Family
Original Titel: It Runs In The Family
Premieredato: 26. maj 2004
Instruktør: Fred Schepisi
Skuespillere: Michael Douglas, Kirk Douglas, Rory Culkin, Cameron Douglas, Diana Douglas, Bernadette Peters, Michelle Monaghan, Irene Gorovaia
Spilletid: 105 min.
Selskab: Buena Vista/Metro-Goldwyn Mayer/2003
Genre: Drama
Asher falder for den langbenede Peg
Asher falder for den langbenede Peg
3 Douglas´er på fisketur. Mitchell, Alex og Asher.
3 Douglas´er på fisketur. Mitchell, Alex og Asher.


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...