Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Johnny English Strikes Again

27. marts 2019 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Johnny English Strikes Again billede

Fin tredje omgang komiske løjer leveret af Rowan Atkinson som den kugleskøre britiske agent uden de store evner. Denne gang er ingen undtagelse med kropumulige hændelser i jagten på forbrydere.

Endnu engang skal vi være i selskab med briternes dummeste agent. Navnet er English, Johnny English. En ukuelig tro på egne evner og verdensmester til at give alle andre skylden for fadæser og uheld. Ganske som det har været tilfældet to gange før, og ja, heldigvis kan denne tredje omgang med Mr. Beans fætter godt finde sin berettigelse. Det er sjovt at se James Bond latterliggjort, når det nu er så kærligt ment som det er tilfældet her. De mest utrolige og vanskelige missioner bliver mindst ti gange sværere med Johnny English ved roret, og i denne tredje omgang står det pinlige og kiksede situationer i kø for at afløse hinanden.

English var egentlig gået på pension, men et cyberangreb hacker sig ved til at identificere alle agenters identitet. Bagmanden skal findes og English kastes derved ud i et område han intet kender til. En af filmens bedste scener handler netop med English’ tag på virtual reality. Dog er forklædninger som tjener eller ridder nu omvendt heller ikke noget den skøre agent lykkes med.

Der er mange ligheder med Mr. Bean-sketches og mimik og bøvethed er mindst lige så spot on. Forskellen er måske blot at English er langt mere ordfager end Mr. Bean, som er en mand af få ord (eller måske nærmere lyde som brummen eller suk eller fnis). Rowan Atkinson gør ikke meget for at slippe af med sit alias ved at kaste sig ud som den tåbelige agent, men han vinder altså stadig vores hjerter og beviser at komikken i England stadig lever i bedste velgående. Der er ikke rigtig noget der slår humoren på de breddegrader. Den er sort, sofistikeret og virkelig skæv.

Hvis jeg skal kaste lidt grus i maskineriet, så er skurkerollen lidt for slick og handlingen for gennemskuelig, men hovedtesen er at man får trukket lidt på smilebåndet. Tilmed er Atkinson i fin form, og gode gamle Emma Thompson (Howard’s End, Resten Af Dagen) er et fund, som den facadekikserede statsminister, som ikke har andet valg end at hyre Johnny English til at klare ærterne. Alt sammen nok til at høste 4 stjerner fra min hånd.

Bonusmaterialet er i ren Bond-stil. Du kan lære mere om English’ udstyr, hans bil og i det hele taget Atkinsons geni inden for humoren. Lær også mere om de forskellige lokationer brugt til denne film. Få udvidet din viden om hele Johnny English trilogien, persongalleriet og hvordan man går Virtual Reality-amok i rigtig English-stil.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Johnny English Strikes Again
Original Titel: Johnny English Strikes Again
Premieredato: 28. februar 2019
Instruktør: David Kerr
Skuespillere: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Ben Miller, Adam James, Emma Thompson, Kendra Mei, Alfie Kennedy, George Turner, Jasmine Brightmore, Jake Lacy
Spilletid: 88 min.
Selskab: Universal Pictures, Studiocanal, Working Title, 2018
Genre: Humor
banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...