Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Langt Fra Las Vegas – Historien Bag Serien (DVD)

8. juni 2004 af Jacob M. Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Langt Fra Las Vegas – Historien Bag Serien (DVD) billede

Alt der er at vide om tilblivelsen af Langt Fra Las Vegas, er nu at finde på denne dobbelt DVD

I forbindelse med udgivelsen af Vol. 0 af Langt Fra Las Vegas, har CMC sendt en dobbelt DVD ud med ekstramateriale om den populære serie.

Disc 1

På den første DVD finder vi portrætter for 5 af de medvirkende skuespillere. Disse skuespillere er: Iben Hjejle, Katja K, Sofie Stougaard, Lars Hjortshøj og Klaus Bondam. Hvert portræt har en spilletid på ca. 25 minutter.

Der snakkes om en del i hvert program. Alt fra måden de kom med og specielt hvorfor, som fortælles af skaberne af serien Frank Hvam og Casper Christensen. Deres evner som skuespillere, som bliver fortalt af de medvirkende. Samt en gennemgang af deres rolle i serien og hvordan den minder eller ikke minder om dem selv, al snakken er krydret med klip af den respektive skuespillers rolle i serien.

Det er alt sammen ganske spændende. Der bliver grundigt gennemgået hver persons rolle i serien og udenfor settet. I Katja K og Lars Hjortshøjs portræt bliver der lagt vægt på hvordan de har klaret sig, sammen med uddannede skuespillere, når de nu selv ikke er uddannet inden for det felt. I de tre uddannede skuespilleres portræt, bliver dette spørgsmål vendt om og der bliver snakket om, hvordan det er at arbejde med de andre ikke uddannede kolleger.

Udover ovenstående bliver der selvfølgelig, som det snart er standard, snakket om hvor godt det er at arbejde sammen med de andre. Jeg kunne ikke tælle alle de rygklappende floskler, men sådan er det nu engang og vi kan vidst ligeså godt vænne os til det.

Disc 2

Når vi kommer over på disc 2, bliver der lagt vægt på skabelsen af serien. Der er 4 programmer som hver især har deres eget tema, udover disse er der det ”glemte” afsnit fra sæson 2 ”John Travolta”. Det var noget med nogle rettigheder, igen, der gjorde at det ikke var med i første omgang.

Bag om Langt Fra Las Vegas – Vi møder nogle af de medvirkende, er med bag optagelserne og der interviewes instruktør, sminkører og en producer. Altså en ret grundig gennemgang af livet bag kulisserne af Langt Fra Las Vegas. Det er ret sjovt, grundet de mange komikere der er med, men også spændende at se hvordan den er optaget. Ret god dokumentar.

4 fans møder Vegas folket – Fire fans af serien har fået muligheden for at spørge deres ”helte” om en række spørgsmål. Det er faktisk en ret genial ting, da interviewet bliver anderledes end hvad vi er vant til at se. De fire unge mennesker spørger om det, man måske selv har gået og tænkt på. Det er heldigvis ret intelligente og gode spørgsmål de har i ærmerne, så det går ikke hen og bliver for lallet.

Bagfra og i alle stillinger – Her får vi så en kavalkade med de mest bizarre, perverse og sære ting der er sket igennem Langt Fra Las Vegas’ tid. Det er ikke noget man bliver klogere på, men det er hylende sjovt. Min favorit i serien har altid været Robert, Lars Hjortshøj spiller ham til perfektion og at se 5 minutter i træk med hans bedste replikker er lige i øjet.

Gæstespillere – En række interviews med nogle af de gæsteskuespillere serien har haft. De fortæller blandt andet om, hvordan det har været at arbejde i en komedie serie, arbejdet med Casper Christensen og Frank Hvam og holdet i det hele taget. Det er sjovt at høre deres oplevelse med at arbejde i den type serie. Igen er interviewene krydret med klip fra serien, det gør det knap så tørt og kedeligt. Så godt program.

Sidst men ikke mindst er der det glemte afsnit John Travolta. Jeg er glad for de har fået det med, da det absolut er et af de bedste afsnit overhovedet. At se Kenny og Robert konkurrere om at ligne John Travolta er i topklasse.

Konklusion

Det er alt sammen godt materiale om serien der er, at finde på denne udgivelse. Jeg synes dog ikke det er nødvendigt at udgive en DVD til 200 kroner, kun for ekstramateriale. Det kunne nemt være delt ud over de nu i alt otte andre DVD’er med afsnittene på. Men er man stor fan af Langt Fra Las Vegas er der intet at gøre, specielt gør tilstedeværelsen af John Travolta afsnittet købet af denne til et must.

DVDen er venligst stillet til rådighed af CMC

Titel: Langt Fra Las Vegas – Historien Bag Serien
Original Titel: Langt Fra Las Vegas – Historien Bag Serien
Premieredato: 26. april 2004
Skuespillere: Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Sofie Stougaard, Mikael Wulff, Klaus Bondam, Katja K
Spilletid: 250 min.
Selskab: CMC
Genre: Dokumentar
Link: http://www.cmc.dk/artist.php4?id=187


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...