Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

LEGO-filmen 2

7. februar 2019 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

LEGO-filmen 2 billede

“LEGO filmen 2” er en god og værdig efterfølger til etterens succes fra 2014.

Det kan være svært at lave en succesfuld 2’er, da 1’eren tog os alle med storm. Den leverede noget unikt og originalt. Derfor er det en hård opgave at opnå det samme med fortsættelsen, hvor den fjerde mur er brudt, og vi alle ved, at disse begivenheder foregår i en lille drengs fantasi. Men det er dog lykkes for Warnes Bros. at skabe en fornuftig fortsættelse.

Everything is not awesome
Der er gået fem år siden LEGO Duplo klodserne kom og invaderede Klodsby og dets indbyggere. Derfor må Emmet ( Timm Vladimir), Lucy ( Lise Baastrup), Batman (Alexandre Villaume) og Ultrakat (Sandra Rothmann) rejse igennem det magiske LEGO-univers for at stoppe dronning Jakabli Wajavil ( Szhirley), som Emmet mener kan koste morddag.

En finurligt og sjovt univers
LEGO-univeset er kæmpestort, og man kan sidde tage, og være helt begejstret for alle dets klodser og byggeevner. Det er stadig ligeså imponerende som i det første film. Til gengæld bæger denne film rundt på stor selvironi, og laver sjovt med både dets karakterer og univers. Filmen ved udmærket godt, at det er en film med en familiær historie og superheltefigurer. Som altid får Batman og resten af Justice League kæk bemærkning eller to med på vejen. Men især den nyeste karakter, Dronning ”Jeg-kan-blive-hvad-jeg-vil” er en skøn tilføjelse til universet. I denne version blev vi introduceret til Szhirley som stemmen bag den vanvittige og skiftende lego figur, men originalversionen med Tiffany Haddish må også have gjort det overbevisende.

En succesfuld fortsættelse
Filmen lever ikke op til den førstes originalitet, men behøver den sådan set heller ikke. I stedet for dens far-og søn tematik prøver den her at præsentere et unikt bror-og søster forhold. Derfor bliver plottet aldrig sort og hvidt, for behøver der i virkeligheden at være en skurk? Der er derfor lagt op til masse af sjove momenter og herlige karakterer.

”LEGO-filmen 2” er en succesfuld fortsættelse i dette magiske LEGO-universe. Den er hyldene morsom med meget hjerte. Budskabet er meget sødt, og selvom det muligvis falder ned på nogle gamle klichéer, så er søskendekærlighed stadig et vellykket og præcist budskab.

Titel: LEGO Filmen 2
Original Titel: LEGO Movie 2
Premieredato: 7. februar 2019
Instruktør: Mike Mitchell, Trisha Gum
Skuespillere: Tim Vladimir, Lise Baastrup, Alexandre Willaume, Szhirley, Sandra Bothmann, Christian Fuhlendorff
Spilletid: 106 min.
Selskab: Warnes Bros. Nordisk Film, 2019
Genre: Familie , Tegne- og animationsfilm






banner
Overskrift Højre Block
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...