Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Let's Be Cops

18. februar 2015 af Ronnie Bisgaard Mortensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Let's Be Cops billede

Uoriginal og kun sporadisk morsom…

Film med personer der klæder sig ud for at opklare diverse sager har igennem komediehistorien spillet en forholdsvis stor rolle. Det kan være Martin Lawrence, der klæder sig ud som tyk sydstats-mama i Big Momma’s House (2000), Channing Tatum og Jonah Hill som highschool og college studerende i 21 Jump Street (2012) og 22 Jump Street (2014) eller et par af Wayans brødrene, der giver den som rige hvide forkælede kvinder i White Chicks (2004). Kvaliteten af sådanne film varierer fra det ekstremt sjove til det direkte pinlige, hvilket ovenstående film også bevidner. Let’s Be Cops lægger sig i rækken af dårlige ”udklædningsfilm”, for filmen er hverken nyskabende og original eller særlig sjov.

De to venner og roommates Justin (Damon Wayans Jr.) og Ryan (Jake Johnson) tager politiuniformer på til en udklædningsfest og opdager, at mændene viser dem respekt, og damerne giver dem opmærksomhed. Det udnytter de to venner i starten til blot at have lidt sjov, men trangen til opmærksomhed overstiger behovet for at sige sandheden, og de to venner ender med at blive blandet en i en stor efterforskning, som de ikke lige kan snige sig væk fra igen.

De fleste kender nok Damon Wayans Jr. og Jake Johnson fra tv-serien New Girl (2011-), hvor de også spiller roommates, og materialet til Let’s Be Cops virker mest af alt også til at være fundet på til settet til New Girl. De to skuespillere spiller næsten de samme roller i filmen som i serien, men hvor de i serien har haft flere sæsoner til at opbygge et forhold til hinanden, så virker det i Let’s Be Cops utrolig forceret, og man savner en oprigtig bromance-kemi mellem de to, fx som Channing Tatum og Jonah Hill har haft det i Jump Street-filmene. Desuden ter Wayans og Johnsons to hovedpersoner sig både ulogisk og direkte dumt. Sådanne hovedpersoner kan godt fungere, det har Harry og Lloyd fra Dum og Dummere (1994) bevist, men det fungerer ikke i Let’s Be Cops pga. en alt for stor selvhøjtidelighed. Der mangler en hel del selvironi, præcis som Jump Street-filmene formåede at fremføre. I stedet skal vi overvære dårlige replikker og dialog, der handler om hvordan de to hovedpersoner bare ”skal tro på sig selv” etc., hvilket fremføres alt for seriøst og højtideligt.

Det irriterer desuden ekstremt, at handlingen klumper sig af sted. Kan det virkelig passe, at man skal halvanden time hen i filmen før nogen sætter sig for at finde ud af, om de to fjolser egentlig er politibetjente, ligegyldigt hvor meget lort de har lavet. De laver så mange ulovligheder i deres falske uniformer, at det virker direkte dumt, at ingen sætter spørgsmålstegn ved dem som betjente. Uheldigvis glemmer Let’s Be Cops også halvvejs at være en komedie og bestræber sig i stedet på at være thriller med en uoriginal og ligegyldig krimihistorie, hvilket ikke fungerer.

Let’s Be Cops kan sagtens gå an som en film man sætter på en dag efter en bytur, hvor man alligevel ikke har tænkt sig at koncentrere sig. Plottet er uoriginalt og forudsigeligt, det samme er humoren. Jeg vil hellere sætte mig ned og se Jump Street filmene igen. De er trods alt mere selvironiske, har en bedre bromance og en langt sjovere humor.

Ekstramateriale
Blu-Ray udgaven af Let’s Be Cops indeholder følgende ekstramateriale: Deleted Scenes, ”Let’s Be Cops” Camera Test, Real Funny, Brothers in Blue, Audio Commentary by Luke Greenfield og Theatrical Trailer.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Let's Be Cops
Original Titel: Let's Be Cops
Premieredato: 5. februar 2015
Instruktør: Luke Greenfield
Skuespillere: Jake Johnson, Damon Wayans Jr, Rob Riggle, Nina Dobrev, James D'Arcy, Keegan-Michael Key, Andy Garcia
Spilletid: 104 min.
Selskab: Twentieth Century Fox Film Corporation, Fox Paramount, 2014
Genre: Humor
Link: http://www.letsbecops.com


banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...