Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Vanskabte Land
Vanskabte Land billede

Emily
Black Panther: W...
Alle For Fire
Hvidstengruppen ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Little Man

7. marts 2007 af Ole Jessen Hansen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Little Man  billede

Stor mand i lille krop. Wayans brødrene slår til igen.

Calvin Simms (Marlon Wayans), der er en ekstrem lille babylignende tyveknægt, og hans uintelligente makker, Percy (Tracy Morgan) er bestilt til at stjæle den vidunderlige dronningediamant. Men deres flugtplan går i stykker, og derfor gemmer de diamanten i en håndtaske tilhørende Vanessa Edwards (Kerry Washington). De de opdager at Vanessas mand, Darryl (Shawn Wayans) desperat ønsker at blive far, bytter Calvin tøj ud med ble, og giver den som forældreløs baby. Calvin må nu lægge krop til en række ydmygelser og uhyrlige familieudflugter, mens han desperat forsøger at få diamanten igen – før Darryl og Vanessa afslører hans lille stunt.

Denne film er et produkt at de nok så berømte eller for nogle berygtede brødre Wayans. Tre af brødrene er skuespillere i filmen: Marlon, Shawn og Damien, mens Keenen har instrueret filmen. Waynan familien står bag film som blandt andet: Scary Movie 1 og 2, White Chicks, samt tv-serien: ”The Waynans Bros”.

Kendetegnet for alle de film som Waynan familien har stået bag, er at det er slapstick komedie og underholdning. Og enten kan man lide det eller også kan man ikke.

Little Man er en film med et meget dårligt manuskript, så de skuespillere der er med har ikke så meget at arbejde med. Historien er decideret dårlig, men det betyder jo ikke at en film ikke kan være sjov. Men jeg må indrømme at jeg ikke trak på smilebåndet mange gange. Jeg sad nok mest og tænkte på hvordan filmen på ingen måde virkede troværdig, med den lille forbryder Calvin i spidsen.

Det der er imponerende i filmen er at rollen som den lille forbryder Calvin er delt op, således at kroppen spilles at to dværge, mens man senere har lagt Marlon Wayans hoved ind på figuren. Det fungerer faktisk fint, og efter filmen var slut tænkte jeg, at nu var det tid til en indblik i hvordan denne special effekt var blevet til, men der blev jeg snydt. Intet ekstra materiale overhovedet.
Men hvis du er til de tidligere film som disse berømte brødre har lavet før, såsom Scary Movie og White chicks, så er det nok en film for dig. Men for mig var det desværre bare en parentes.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Little Man
Original Titel: Little Man
Premieredato: 20. februar 2007
Instruktør: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Marlon Wayans, Shawn Wayans, Kerry Washington, Tracy Morgan
Spilletid: 94 min.
Selskab: Wayans Bros. Int, Fox, 2007
Genre: Humor
banner
Overskrift Højre Block
Crimes Of The Fu...
Vanskabte Land
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She Said
KrysantemumKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...