Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Magnus og Myggen 4

13. september 2002 af Jelena Durovic

4 stjerner Skriv en kommentar

Oplev Magnus og Myggen i nye afsnit på VHS

Magnus og Myggen: Historier fra Paradisparken består af en serie korte tegnefilm. De varer alle et lille kvarter og handler om Magnus, hans ven Myggen og alle deres venner og fjender i Paradisskoven. Animationerne er meget simple ligesom historierne, men er meget sjove og jeg er overbevist om at børn vil elske dem.

Lossepladsløbet
I den første tegnefilm er Magnus meget glad for mad og derfor lidt overvægtig. Myggen opfordrer ham til at begynde at løbe, fordi han mener at en Magnus i form er en glad Magnus. Det er hård træning, men den får Magnus brug for, da han bliver udfordret af Conrad til at løbe om kap med Ricki på skovens losseplads. Ricki er overbevist om at han kan vinde. Det bliver et spændende løb..

Hvor er blomsterne blevet af?
Foråret er kommet i Paradisskoven og Conrad har travlt med at finpudse sine forførelsesteknikker. Så sker der det uheldige at han får snotnæstitis og han frygter at snart vil dø. I sit sidste forsøg på at vinde sin elskedes hjerte lover han hende at han vil gøre ALT for hende inden han dør. Snart bliver han udsat for skøre og yderst sjove eksperimenter..

Jodle-fri zone
Vejret er dårligt og torden og lyn forårsager et uheld ved klipperne, så indgangen til flagermus Frodes hule bliver blokeret under et stenskred. Dagen efter søger han hjælp hos Magnus og Myggen. De vil meget gerne hjælpe Frode, men de må holde hans eksistens hemmelig, da ingen kender ham. Samtidigt får de intetanende beboere i Paradisskoven en meget jodleglad gæst på besøg. De bliver hurtigt trætte af ham og vil gøre skoven til en jodle-fri zone. Men Magnus indser at hans talenter kan bruges til at hjælpe Frode.

Spøgelseshuset
Conrad og hans undersåt Rickis hus er slidt og gammelt. Da Ricki forsøger at reparere det volder han endnu større skade og de to venner er nødsaget til at flytte. Conrad får den gode idé at overtale Magnus og Myggen til at flytte fra deres hus, så han og Ricki kan overtage det. Magnus og Myggen er ikke interesserede fordi de ikke stoler ikke på de Conrad og Ricki. Men Conrad og hans ven giver sig ikke. De stjæler en bog fra Magnus med en masse spøgelses historier, som de har tænkt sig at bruge til at skræmme Magnus og Myggen væk fra deres hus.

En bibeskæftigelse
Myggen læser i fred og ro på en smuk sommerdag indtil Magnus forstyrrer ham med sine forsøg på at flyve. Irriteret over forstyrrelsen fortæller Myggen Magnus at han ikke kan og heller aldrig vil kunne flyve. Derudover siger han at Magnus’ talenter for at grave huller ikke er noget særligt. Fornærmet går Magnus fra Myggen for at finde én som vil sætte pris på hans evner. Samtidig slår det klik for den lille flittige bi, da alle presser hende for hårdt til at skaffe honning. Hun siger op og overlader jobbet til frøen som straks indfører nye ubehagelige regler i honningforretningen. Bi og Magnus mødes tilfældigt og beslutter sig for at give deres venner en chance til.

Titel: Magnus Og Myggen
Original Titel: Skipper & Skeeto
Premieredato: 9. oktober 2002
Skuespillere: Donald Andersen, Peter Belli, Dick Keysø, Jesper Klein, Thomas Mørk, Ghita Nørby, Anja Owe
Spilletid: 59 min.
Selskab: Egmont 2002
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...