Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Max Keeble's store flugt (VHS)

24. februar 2003 af Louise Freja Josephine

1 stjerner Skriv en kommentar

Max Keeble's store flugt (VHS) billede

Den er ikke morsom og heller ikke interessant nok – ikke engang til et publikum på 140 cm. Nok har de mindre hjerner, men filmen her undervurderer i den grad barnets intelligens.

Avisdrengen Max Keeble (Alex D. Linz) skal begynde i syvende klasse og ser frem til sin første uge i ”Junior High School”. Men mod al forventning er Junior High ikke som Max havde forestillet sig det ville være. Fra første dag er han i vanskeligheder – både med rektor Jindraike (Larry Miller), som hurtigt får udpeget Max som syndebuk og med skolens værste bølle Troy. Max finder ud af at rektor Jindraike vil lukke byens dyreværn, for at bygge et stadion der og at han sparer på alt på skolen såsom brandslukkere m.m. for at finde penge til ”The Knebworth Stadium”. Max er ved at bukke under for presset og er ked af ikke at kunne gøre noget for at redde dyreværnet. Men så sker det forunderlige at forældrene (Robert Carradine & Nora Dunn) meddeler ham, at de skal flytte til Chicago – dette giver Max en glimrende ide og en plan tager form. Han vil tage hævn over alle dem, der ikke har behandlet ham ordentligt og når tiden kommer, hvor han skal udstå straffen, vil han være over alle bakke- og bjergtoppe. Max påbegynder sammen med sine 2 venner Robe (Josh Peck) og Megan (Zena Grey) at give skolens bølle Troy (Noel Fisher), den forskruede finansbesatte 9.klasser (Orlando Brown), den lede rektor og den onde ismand (Jamie Kennedy) et levende kaos at se til. Men bedst som planen fungerer som den skal, finder Max’ forældre ud af at flytningen alligevel ikke bliver til noget. De bliver!

Filmen om Max Keeble og hans venner er en ikke særlig original Disney produktion. Den er en skuffende eventyrkomedie. Historien er slap og virker ude af fokus. Hele tiden bliver der taget fat på et nyt problem og man føler ingen tilfredsstillelse ved Max’ hævnakt, da hele spændingen bliver trukket over for lang tid. Et uopnået klimaks.
Da jeg skulle se denne film tænkte jeg hele tiden under den : Den må da være sjov at se, hvis man for eksempel er under 14 år. Det er den muligvis, men jeg tror det ikke!
Moralen er kvalmende og filmen mister den snert af skarndrengs humor, den ellers kæmper ihærdigt for at få bygget op.
Max Keeble spilles af Alex D. Linz er for nuttet i rollen som den uvorne knægt med hævnlysten. Jeg havde det på samme måde med ham, da han optrådte i Home Alone 3, hvor han skulle leve op til Macaulay Culkins frække charme. Alex D. Linz bliver efter 5 minutter en af de små drenge, der ryger i ens sorte bog over børnestjerneer, man gerne ville kvæle, hvis det var muligt. Spillet er overdrevet og man bliver træt af de polerede formuleringer. Børnene taler tydeligvis ikke som børn gør.
Larry Miller gør det udemærket som den psykopatiske rektor Jindraike, som er fuldstændigt til grin på hele skolen. Han er ondskabsfuld og er meget overbevisende i rollen, som den dyredræbende, børnehadende gamle mand.
Tim Hill, som har instrueret filmen, lavede sidst i 1999 filmen ”Muppets From Space”, som da må have fået større succes end denne Max Keeble historie han har valgt at tage på sig. I hvert fald er det lidt at pejle efter, hvis man alligevel overvejer at se den.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Max Keeble's store flugt
Original Titel: Max Keeble's Big Move
Premieredato: 5. februar 2003
Instruktør: Tim Hill
Skuespillere: Alex D, Linz, Larry Miller (I), Jamie Kennedy, Zena Grey, Josh Peck, Nora Dunn, Robert Carradine, Clifton Davis, Amy Hill, Noel Fisher, Orlando Brown, Amber Valletta, Brooke Anne Smith
Spilletid: 86 min.
Selskab: Walt Disney, Buena Vista Home Entertainment, 2001
Genre: Familie
Link: http://www.bvifilm.dk

Max Keeble i knibe på den modbydelige rektor Jindraikes kontor
Max Keeble i knibe på den modbydelige rektor Jindraikes kontor
De 2 værste bøller på skolen giver Max problemer
De 2 værste bøller på skolen giver Max problemer


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...