Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Men In Black International

17. november 2019 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Men In Black International billede

En lettere sølle omgang Men In Black. Milevidt fra den charme og friskhed, som den oprindelige trilogi bød på. Denne fjerde film er ganske enkelt for uinspireret og letkøbt.

En form for genoplivning af en franchise, der passende sluttede for en årrække siden som trilogi, er ikke altid en god idé. Præcis sådan forholder det sig med den nyeste Men In Black, hvis største fejltrin er at tro at man kunne undvære makkerparret Will Smith og Tommy Lee Jones. Arvtagerne Chris Hemsworth og Tessa Thompson er mildest talt anstrengende i sammenligning, og der mangler simpelthen al den timing og finesse, som den oprindelige duo besad. De var dog også begunstiget af et velfungerende univers og en anden ting, som man almindelig vis kalder et manuskript. Det er simpelthen for letkøbt at lade de nye agenter sumpe rundt i en sammenhæng, hvor organisationen Men In Black infiltreres af en muldvarp fra egne rækker.

Naturligvis handler det om at redde verden, så rumvæsner og mennesker kan leve sammen i fred og fordragelighed. Det er bare gammel vin på nye flasker, desværre tilsat så ringe dømmekraft at skaberne tror at det er sjovt at lade agent H (Hemsworth) kaste en miniaturehammer a la den fra rollen som Thor. Læg dertil at man har opfundet det mystiske lille sidekick Pawny til historien. Denne tangerer næsten Jar Jar Binks fra Star Wars: The Phantom Menace i latterlighed. Jeg funderer tilmed stadig over, hvordan etablerede og hædrede kræfter som Liam Neeson og Emma Thompson har kunnet finde noget af værdi i Men In Black International, men de er i hvert fald begge ombord. En gerning Neeson trods alt slipper bedst fra.

Udviklingshistorien er mere bulder og brag end substans, og gennem forskellige lokationer, lykkes det H og M at destruere flere vartegn med avancerede skydevåben og turbofrekventerede køretøjer. Det bliver alt sammen bare træls at se på i længden, og længden i denne sammenhæng er godt 7 kvarter. Kære F. Gary Gray og hvem der end måtte læse dette. Lad franchisen hvile og lad os mindes den oprindelige trilogi som et frisk pust i filmhistorien. Men In Black International er en tossestreg og en uværdig oplevelse i forhold til at lukrere på et filmisk varemærke. Kvaliteten er sølle og denne fjerde film er ikke en man kommer til at mindes, når man i en nær fremtid tænker tilbage på sjove film om sameksistensen mellem mennesker og aliens.

Jeg tillader at lade 3 stjerner sive igennem, trods en kritik der er til at få øje på. Teknisk er Men In Black nemlig en flot film, godt skudt CGI-afstemt med virkelige omgivelser. En skam at der ikke er mere dynamik med handlingen at flette sammen med. Det undrer i særdeleshed, når man så erfarer at det er selveste Steven Spielberg som er krediteret som executive producer.

Det bedste ved udgivelsen er rent faktisk det massive bonusmateriale. Der kommer man rundt i alle afkroge og ingen brik er uvendt.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Men In Black International
Original Titel: Men In Black International
Premieredato: 31. oktober 2019
Instruktør: F Gary Gray
Skuespillere: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson, Rafe Spall, Kumail Nanjiani, Larry Bourgeois, Laurent Bourgeois
Spilletid: 115 min.
Selskab: Columbia Pictures, Tencent Pictures, 2019
Genre: Action , Humor
banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...