Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Mork & Mindy - first season

25. april 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

 Mork & Mindy - first season billede

4 dvd´er med den kugleskøre, gakkede, maskingevær afleverende gaks på stribe, her med sit gennembrud, Mork & Mindy, med hele 24 afsnit fra første sæson, om rumvæsnet Mork der lander på jorden.

I sit æggeformede (hvem sagde Piet Hein) rum og landingsfartøj, ankommer Mork (Robin Williams) fra Ork, med missionen om at studere og observere mennesket, og ikke at lade sig involvere. Måske sendte de den forkerte ”mand” til missionen. Ægget landet i Boulder, Colorado, og her møder han Mindy (Pam Dawber), der er faldet i kløerne på et nærgående individ af andet køn, men er blevet forladt, og antager Mork for at være en præst. Hun har brug for bekendelse, og lader sig følge hjem, og indenfor.
Her erkender hun hurtigt, at det ikke er en præst, men et rumvæsen, som nu befinder sig i hendes hjem. Han drikker med fingeren, tager billeder med hånden, og når Mork vil sidde bekvemt sidder han på hovedet.
Af en eller anden årsag, falder hun for ham, og vil gerne lære ham om vanerne på jorden og almindelig dannelse, men bliver selv ramt at dette kaleidoskopisk nørderi fra Mork, der ud fra lægelig kundskab, er for barnlig til at kunne tilpasses det pulveriserende liv.

De oprindelige 24 afsnit fra seriens første sæson, hvor Robin Williams fik sit absolutte gennembrud. Både han og Pam Dawber opnåede stjernestatus, med denne stadig morsomme serie, som er en udløber fra et afsnit af ”Happy Days” fra 1978.
Robin Williams som er seriens trækplaster, er siden hen set bedre, specielt i et live performance, stand up i 1986, og ikke mindst i de sjove slap stick film som ”Mrs. Doubtfire”, ”Cadillac Man”, ”Good Morning Vietnam”, og i de mere følelsesladet roller ”Dead Poets Society”, og ikke mindst ”The Fisher King”. Har siden ”Good Will Hunting” haft svært ved at vælge roller, der skrev historie. Ganske mange flop har der været undervejs.
Pam Dawber har ikke rigtig fået fulgt op på succesen, har dog medvirket i en del tv episoder og film lanceret til tv. Pensionerede sig selv fra film/TV industrien i 1999.
Mork & Mindy er et nostalgisk tilbageblik, både hvad angår hår, kostumer, og denne puritanske oplevelse af sex. Humoren har ikke lidt skade er den mellemliggende evolution. Det er ikke de store menneskelig budskaber der bliver kastet for dagen, men mange små finurligheder i hver af de 24 afsnit. Værsgo at gå ombord.

Intet ekstra materiale, noget skuffende for de inkarnerede fans, et interview med både Robin Williams og instruktøren er stærkt savnet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: Mork & Mindy - first season
Original Titel: Mork & Mindy - first season
Premieredato: 25. marts 2008
Instruktør: Howard Storm
Skuespillere: Robin Williams, Pam Dawber, Elizabeth Kerr, Conrad Janis, David Letterman, Morgan Fairchild, Tom Kindle
Spilletid: 559 min.
Selskab: CBS/1978
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...